Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan szomorúak szinte...

Miért olyan szomorúak szinte mindenhol az eladók?

Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 14:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
És mi van ha barkácsboltban eladó?
2023. febr. 14. 16:22
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
6-7: Nézzetek utána, mit jelent a reálbér.
2023. febr. 14. 16:27
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Mert emberek, és az emberek néha szomorúak.

Lehet, hogy öt perce épp földig gyalázta őket az egyik vásárló egy olyan dolog miatt, ami felett nincs irányításuk, de vissza se szólhatnak neki nagyon, mert hát a kedvesvevőnek mindigigazavan. Lehet, hogy láttak valakit, aki nem tudott fizetni a dolgaiért, és megsajnálták (egy ilyet néztem végig valamelyik nap, én is elszomorodtam. Felajánlottam a hölgynek, hogy fizetek én, de nem fogadta el, annyit mondott, hogy a büszkeségét nem vehetik el tőle). Lehet, hogy szarniuk kell, de nem tudnak elmenni, mert sok a vásárló, menstruációs görcseik vannak, vagy magánéleti roblémáik. Persze, kezeljék profin, legyenek mosolygó robotok, mint egy légiutaskísérő vagy egy színész mondjuk, de nem azok, hanem érettségizett/kereskedelmit végzett emberek, akik csak szeretnék túlélni a napot.

2023. febr. 14. 16:35
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
Mert egy ilyen szárnyaló gazdaságú országban élnek.
2023. febr. 14. 18:53
 15/22 A kérdező kommentje:
13as tuti eladó
2023. febr. 14. 20:37
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
Kétlem,hogy nagyon izgalmas és jó lehet napi 8 órát ott állni,pakolni a dolgokat,elviselni a bolond embereket kevés fizetésért.
2023. febr. 14. 22:37
 17/22 anonim ***** válasza:
85%
#15, 13-as vagyok, vendéglátós voltam régen. Ezért tudok együttérezni az eladókkal (is).
2023. febr. 14. 22:59
 18/22 A kérdező kommentje:

"Persze, kezeljék profin, legyenek mosolygó robotok, mint egy légiutaskísérő vagy egy színész mondjuk, de nem azok, hanem érettségizett/kereskedelmit végzett emberek, akik csak szeretnék túlélni a napot."

Akkor ne ezt a munkát végezze mert nem neki való. Menjen más munkakörbe. Én londiner vagyok egy nagy múltú szállodában bármilyen szar a napom akkor is megadom a tiszteletet és a kedvességet mindenkinek aznap mert ezt a munkát választottam. Ha erre alkalmatlan lennék elmennék biztonsági őrnek. Ott nem kell non stop mosolyogni.

2023. febr. 15. 00:30
 19/22 anonim ***** válasza:

Baszodalássan, ha senki nem végezné ezt a munkát, aki egy fszom érettségivel nem rendelkezik egy sztyuvi mosolyával és egy pincér benyalóképességével, akkor rohadtul senki se nyalná fényesre a kis picsácskád a pult mögött. Nem kerülne ám ki az árstoppos cukor, hogy a Bözsi nénik reggel hétkor szétszedjék.

Igazából sosem értettem, miért kell nektek, hogy egy alulfizetett, kizsigerelt droid (akit TI zsigereltek ki, lehet, hogy te speciel kedves vagy velük, de a másik 8-10 ember nem az) szellemében prostituálódjon, és bazsajogjon rátok? Egyébként nem jó a nap? A humorotok, a csillogó személyiségetek nem csikar ki mosolyt az ismerőseitekből, és ezért legalább az elado vigyorogjon, vagy őszintén, miért van erre szükség? És akkor mi a bánatos pék fasza van, ha nem mosolygott? Köszönt? Lecsipogtatta? Visszaadott? Nálad van most, amit vettél? Akkor meg?!

2023. febr. 15. 07:27
 20/22 A kérdező kommentje:

Primitív hozzászólásokra nem reagálok. Csak intelligens emberek kommentjeire!

19#D.O.P.E.

2023. febr. 15. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!