Lányok nem lesznek szomorúak olyankor ha visszaélnek egy fiú érzelmeivel, jóindulatával?
Ismerkedtünk egy lánnyal, viselkedése alapján tetszettem neki. Majd megismert egy fiút (én ez nem tudtam még akkor), de velem még találkozott, és nem mondott semmit hogy hagyjam békén, úgyan úgy viselkedett mint korábban, pedig volt már fiúja. Aztán volt a szülinapja és elvárta hogy vegyek neki tortát, meg virágot. Meg sem köszönte. Aztán azóta nem is találkoztunk mert teljesen eltűnt, vissza sem ír.
Mi ez a viselkedés?
Miért jó ha hülyít? Semmi bántót nem csináltam hogy ezt érdemeljem. Neki nem rossz hogy így visszaélt velem és átvágott, csalódást okozott. Amúgy sincs sok önbizalmam a lányoknál, de ezekután még kevesebb van. Miért jó ha egy fiút megaláz, nem értem.
Ezek után ő nem érez semmi rosszat?
"viselkedése alapján tetszettem neki"
Ezt fejtsd ki.
Csak szórakozott veled! A lányok mindig több fiúval ismerkednek egyszerre!
Sajnos, a másik fiút jobbnak találta, téged meg kikosarazott.
Mi ez a viselkedés?
Idióta mint a nők nagy része!
Lehet csak unatkozott vagy egotuning kellett neki és te erre alkalmas voltál,de szokj hozzá mert a nők ilyenek! Ahogy az egyik (házas) ismerősöm mondta: a nő az egyik legundorítobb faj a földön! :D
Ne keresd többet és ne írj neki,ignoráld teljesen!
Ne legyél egy nőnek sem a csicskája mint a többi nyomorék férfi aki bármelyik nőnek bókol vagy csicskáskodok hátha kap egy kis p!nát,amúgy a nők egy kis egotuningért képesek bármire,manipuláció,szinészkedés,hazudgálás stb. A gyenge jellemű férfiakon szeretik kiélni magukat, főleg ha látják,hogy tetszenek.
3-as válaszoló!
Te vagy a kivétel a százból vagy ezerből,de lehet a millióból!
"Nem kell magadból kiindulni, a pasik szórakoznak egyszerre 500 nővel."
Ez nem igaz!
A nők szoktak általában több vasat tartani a tűzben!
Ex feleségem is megmondta,hogy mielőtt kapcsolat lett közöttünk ismerkedett mással is és én lettem utána a "szerencsés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!