Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szomorúak vagytok, amiért már...

Szomorúak vagytok, amiért már tél közepe van?

Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc évszakotok, és miért?
2022. jan. 12. 22:12
 1/9 anonim válasza:
43%
Imádom a telet es a hideget, felőlem akár egész évben is lehetne :D
2022. jan. 12. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden évszakkal úgy vagyok, hogy szeretem, de aztán x idő után "túlhúzottnak" érzem és már elegem lesz belőle, alig várom hogy jöjjön a következő.

Télen ez az érzés március környékén szokott jönni, szóval most még nincs gond, szomorú pedig amúgy sem vagyok évszakok vagy időjárás miatt.

2022. jan. 12. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom kifejezni mennyire utálom a telet...minden téren, én a nyarat szeretem csak.

De ne félj jövő héten - 10-20 fokokat mond hurrá'

2022. jan. 12. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Azért vagyok szomorú, hogy eddig csak pár napig volt hó, most is itt a nagy hideg aztán semmi hó e hónapban már nem nagyon van esély havazásra. Februári hó és hideg már nem az igazi, tovább süt a nap hamar elolvad ha netalán tan esne is.

Snowboardozás miatt szeretem a telet de természetes hó nélkül jegesek a sípályák is.

2022. jan. 12. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Én nagyon nem szeretem a telet, várom már a tavaszt.
2022. jan. 12. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

Igen, már minden bajom van, hogy később sötétedik

(a nyarat tiszta szívből gyűlölöm)

2022. jan. 12. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Utálom a telet, de úgy vagyok vele, hogy már csak két hónapot kell kibírni tavaszig.
2022. jan. 12. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a telet én sem, de most év elején vettem egy egykerekűt, és azon tanulok tekerni kint a hidegben:) Mire jó idő lesz, menni fog, remélem, és akkor a tavasz így még különlegesebb lesz:)
2022. jan. 12. 23:24
 9/9 A kérdező kommentje:
"Februári hó és hideg már nem az igazi," annak is van egy hangulata. Búcsú a téltől, de még érezni minden porcikáját egy kicsit.
2022. jan. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!