Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen merevek, szomorúan...

Miért ilyen merevek, szomorúan, bénultak a magyarok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon-nagyon sok kivétel van!!!! Hiszen (majdnem) 10 millióan élünk itt. De mióta hazaköltöztem, azt érzem, hogy mintha sokan egyhelyben topognának, nem akarnak tanulni, nem akarnak lépni és sokakból sugárzik a letargia, a feladás és sokakból a frusztráció, agresszió is. Nincs nagy összehasonlítási alapom, utazgattam a világban, de tartósabban csak Münchenben éltem (4 évet). Nagyon megütött, hogy milyen itthon és nagyon elszomorított. Csak az anyagiak miatt van ez? Mert az tény és való, hogy csak árakban sikerült felzárkózni.

2021. febr. 3. 20:19
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Magadat minősíted ezzel, nem engem.
2021. febr. 3. 20:28
 2/15 anonim ***** válasza:
22%

Te most felvágsz azzal, h kintről hazajöttél és hogy itt mindenki milyen izés.

Haver, 150 a netto. A mosogatásod, pizzafutárkodásod átszámolva 550. Miröl beszélünk?

Ezért kellene egy felkelés. A birkáktol mot vársz?

2021. febr. 3. 20:30
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

"tény és való, hogy csak árakban sikerült felzárkózni"

Na itt a válasz. Árakban nyugat vagyunk, néha még túl is teszünk rajta, árakban viszont kelet, de lassan már a körüöttünk lévő országok is elhúztak.

Hiba képzed magad, tanulsz, csinálhatsz bármit, ha azt látod, hogy az életednek semmi értelme mert még relatív jó fizetéssel sem jutsz egyről a kettőre.

Közben meg azt látod, hogy a mértéktelen korrupció megfojt mindenkit aki nem a "haveri körhöz" tartozik.

2021. febr. 3. 20:33
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Testi és lelki egészsége a magyarok többségének a nullához közeli. Nagyrészben maguk az emberek tehetnek erről. Kivétel a veled született betegség.

Sokaknak elszálltak az igényeik és csodálkoznak, ha a fizetésükből nem jönnek ki.

A legtöbb magyar irigy, depresszív, pesszimista és negatív.

Viszont mindenki saját maga életének a kovácsa. Mindenki saját maga felelős tetteiért.

2021. febr. 3. 20:45
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

Ez nem egy modern problema, eleg csak megnezni a himnuszt. Minden mas nemzetnek pozitiv hangzasu a himnusza, kiveve a magyar nepnek. Szerintem a magyar himnusz az egyik legelszomoritobb es legrosszabb.

A magyar nep vilageleteben kulonallo volt, egy kornyekbeli nemzettel sem volt multbeli rokonsaga.

2021. febr. 3. 20:55
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Akkor a lengyelekkel mi ez a nagy barátság? Sosem értettem
2021. febr. 3. 21:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Rokonsagot irtam, nem baratsagot.
2021. febr. 3. 21:08
 8/15 A kérdező kommentje:
2, én nem vágok fel semmire. Leírtam a hátteremet, hogy mi az a kontextus, amiben ez feltűnt. A rosszindulat stimmel, gratulálok!
2021. febr. 3. 21:11
 9/15 anonim ***** válasza:
20%

Jó, és mitől ekkora barátok?

Nekem valahogy nem volt benne a gimis töri könyvben.

2021. febr. 3. 21:11
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

#9:

Talán olvasgatni kéne a neten, utána nézni dolgoknak.

[link]

2021. febr. 3. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!