Ti nem vagytok szomorúak, hogy vége az ünnepeknek és vissza kell csöppennünk a megszokott kerékvágásba és újra a megszokott hétköznapok következnek?
Nekem az ünnepek is pont úgy teltek mint az előző hónapok. Én annak örülnék ha újra normál hétköznapok következnének, mert céltalanul otthon ücsörögni nem a legjobb.
De még a te esetedben is tuti előbb utóbb megunnád ezt a sok ünnepet, a lazsálás semmittevés is idegesítő tud lenni egy idő után.
Ugyan csak 22 órát, de dolgoznom kellett, brutál sokat tanulnom, a család miatt meg borzalmas a karácsony. :(
De az is szomorú, hogy emberek szívesen visszamennének dolgozni, mert unatkoznak. Ne haragudjatok, de én őszintén szomorúnak tartom, ha valaki sporttal, a kreatív hobbijaival, jó filmmel, sütéssel-főzéssel, kirándulással nem tudja lekötni magát a barátaival, családjával és egyedül, emiatt pedig a mindennapi mókuskerékbe vágyik vissza.
Végre vége ennek az értelmetlen felhajtásnak, jobban pörögnek az emberek az ünnepekkor mint a "megszokott pörgős hétköznapokban"...
Giccsparádé, felhajtás, stb..
A csapból is ez folyik egy hónapon keresztül.
De ennek most egy időre vége.
Végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!