Van olyan,aki csak akkor fekszik le,ha álmos és reggel egyből kikel qz ágyból és nem hempereg tovább?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok és minden páromat zavarta ez. Este ha lefekszek, kifejezetten idegesit ha ágyban fekve még dumálni kell 1 órát. Ő reggel alszik,én meg már felkelek és állandóan kialvatlan vagyok.2023. febr. 7. 08:40
2/7 anonim válasza:
Én is ilyen voltam :D
A jelenlegi munkám mellett viszont már nagyon nehezen tudom csak rászánni magam arra, hogy ki is keljek az ágyból ébredés után, és ne fetrengjek még tovább egy újabb "öt perc" pihenésért.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem se könnyű a munka, de ha nem kelek fel, más dolgokra nincs időm.
2023. febr. 7. 09:19
4/7 Metionin válasza:
Én is ilyen vagyok, elalvás előtt szoktam olvasni de dumálni meg ilyeneket nem. Reggel kinyomom az ébresztőt és kikelek az ágyból. Bár nekem a párom nem várja el, hogy elalvás előtt beszélgessek, ami kell, azt megbeszéljük napközben. Ajánlom figyelmedbe a külön alvást, az esetek 90%-ában mi külön szobában alszunk, pont azért, mert egy légtérben az egyikünk tuti nem alszik rendesen (máskor fekszünk/kelünk, párom horkol mint az állat, én hűvösben, ő melegben én sötétítő nélkül, ő azzal szeret aludni, stb.).
5/7 anonim válasza:
Este 10-11 körül fekszem le, akkor már álmos vagyok, nem szeretek beszélgetni. Reggel amikor felébredek, akár legyen az fél6, vagy fél8, akkor viszont már nem vagyok álmos és legfeljebb a párommal hempergek.
6/7 A kérdező kommentje:
Én is kis fényben szeretek aludni. De sem alvás előtt, sem reggel nem vagyok képes kommunikálni. Fetrengeni, telefonozni sem akarok reggel. Inkább kiülök a konyhába és ott. Bunkón hangzik, de ha már lefekszem, álmos vagyok és kuss legyen. Nincs kedvem semmiről sem beszélgetni. Reggel én vagyok az,aki kipattanik az ágyból és ha este szövegelés van, kialvatlan leszek.
2023. febr. 7. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!