Hány órakor szoktál este lefeküdni/elaludni és reggel mikor szoktál ébredni/kelni? Fáradtan vagy pihenten ébredsz?
Ha melóba megyek akkor olyan 10-11 körül fekszem, 4:30-kor kelek. (itt fáradtan kelek)
Ha nem megyek, akkor 12-1 körül fekszem és változóan kelek, 8-10 között. (Itt kipihenten kelek)
Este 10 után szoktam feküdni, reggel 3-6 között kelek,attól függően,hogy megyek dolgozni vagy nem.
Változó, hogy mennyire vagyok fáradt, de ilyen kevés alvásokkal 2-3 hetente van olyan nap, mikor napközben vagy délután aludnom kell pár órát, néha be kell hozni a lemaradást.
Ejjfel és 4:30 kor kellek.
Fáradt vagyok mindig
Ha éjfelkor megyek ágyba az már jónak számít. De inkább fél 1-1 lesz belőle.
Reggel 7kor kelek. (Ha hétköznapról van szó)
Ez így nekem kva kevés, és fáradt is vagyok, de nem tudok mit csinálni, nem tudok hamarabb lefeküdni, annak ellenére hogy fáradt vagyok, meg józan paraszti ésszel is belátható hogy ezt kéne. Egyszerűen nem.
Volt hogy másik munkánál korábban kellett kelnem, 5kor. Ugyanez volt. Tehát még az sem igaz, hogy keljek minél hamarabb és fárasszam le magam.
23 órakor próbálok lefeküdki, de gyakran éjfél lesz belőle
6-kor kelek legkésőbb
Mindig fáradt vagyok
#8 vagyok
Szabadnapokon addig vagyok fent amíg be nem alszok a kanapén (általában éjjel 2-4) aztán 12 óra alvás, akkor kipihent vagyok
Kb mindig éjfélkor fekszem. Hajnalban többször felébredek, mert a macskàim elevenek.
A hivatalos első ébredésem 5:50kor történik. Àltalàban fàradt vagyok, de ezen az alvàsidő növekedése mit sem vàltoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!