Hány órakor szoktál este lefeküdni/elaludni és reggel mikor szoktál ébredni/kelni? Fáradtan vagy pihenten ébredsz?
Nemrég váltottam munkahelyet, eddig 9 után feküdtem, és 3:20-kor keltem. Egész nap dög fáradt voltam, pedig mint egy darab fa, eldőltem, és nagyjából ugyanabban a pozícióban keltem.
Kb 1,5 hónapja váltottam, 10 környékén fekszek, 1/2 6-kor csörög a telefon, de előtte 15-20 perccel frissen ébredek.
A határon dolgozom, 24 óra munka, aztán 12 óra pihenő, 12 óra munka megint. Majd 36 szabad.
Nem járok haza, lakókocsiban lakom a helyszínen.
Reggel hatkor kelek, este fekszem, amikor hív a diszpécser éjszaka felveszem. Kollégám közben kamerát néz, ha hívott a diszpécser én nézem azt. De a rendőrséggel együttműködve dolgozunk, úgyhogy húzós része annyira még nincs a dolognak, remélhetőleg nem is lesz.
Reggel 8-9-ig alszom ezután, majd megyek boltba, stb. Este kezdődik a munka reggelig. Majd utána alszom, megint megyek ahovà tudok, és így tovább.
Egy lakókocsiban nem olyan kényelmes az élet, sokszor van, hogy nem vagyok elég kipihent.
Olyan 10-11 körül szoktam elaludni és 6-7-8 körül kelek. Ezt akkor, ha nem kell menni sehova. Ha be kell mennem az irodába, 5:50-kor kelek, ha home office, 7:45-kor.
Kipihenten ébredni? Létezik olyan? :D Sosem voltam még nem fáradt :D
Hétköznap: 22-23 között fekszem le aludni, 6kor kelek.
Hétvégén: 23-24 között fekszem le aludni, 8 körül kelek.
Kicsit fáradt vagyok minden reggel, de hamar összekapom magam. Ha többet alszom fáradtabb vagyok.
Szorgalmi időszakban 10 és 11 között próbáltam feküdni, ami nem mindig sikeredett, így sokszor éjfél lett belőle. Fél 6-kor szólt hivatalosan az ébresztőm, de fent voltam előtte, nagyjából negyedórával. Szinte mindig fáradt voltam.
Most 11 és 1 között fekszem és 9 körül kelek. Ha nincs éjjel/reggel nagyon meleg, kipihenten ébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!