Miért nem tudnak az emberek Magyarországon sokkal jobbkedvűek lenni és nem búskomor, gondterhelt arcot vágni minden reggel? Mibe telne úgy indítaniuk a napot, hogy ne az húzza le a másikat, hogy a boldogság legapróbb forrását sem látni az arcukon?
Én így kezdem.
Te meg felvidíthatsz másokat ahelyett, hogy azon sopánkodnál, más fáradt arcától Te vagy rosszkedvű.
Mondjuk mert nincs minek örülniük?
Nekem is volt olyan időszakom, amikor legszívesebben felkötöttem volna magam, ha a rohadék kollégáimra gondoltam, és mégis be kellett menni. A bogyó arra volt elég, hogy ne öljek meg senkit, de hogy vigyorogjak?
Nem tudom de engem specil irritál az aki mikor megyunk hajnal 5 kor vmi céges busszal nehéz meloba, neki meg be nem áll a szája, és hiperaktívkodik humorizál.
Jó lenne még a reggeli csend mig odaérunk.
Én ezt a semmire jokedvet nem értem mikor nem bulizni megy az ember hanem pl vasiparban "haldoklik", minek kell majomkodni?
Mert ebben az országban
Mert a legtöbben soha semminek nem tudnak örülni. Kíváncsi vagyok, hogy ha a 2-es válaszoló vak lenne az egyik szemére, és nem lenne egyik lába, mennyire becsülné meg a jelenlegi helyzetét, mennyire örülne neki, mikor mind a két szeme épp és van két keze és két lába.
Ha valakinek sz..r a munkahelye, akkor lehetne változtatni. A legtöbben képtelenek az apró szépséget meglátni és örülni annak, pl. hogy él, légezik, más, meg fiatalon már a föld alatt van. Tudom, most jönni fog a 2-es hasonló emberkék, hogy de jó nekik. Hát akkor hajrá, úgyis túlnépesedés van. Más meg örülne, ha egészséges lenne, de hát rengeteg egészségügyi problémája van.
Kérdező, hazánk az egyik legbúvalbaszottabb nép, de nézd meg a himnuszunkat is, a legtöbb karácsonyi dalunktól is eret lehetne vágni.
Szóval ez a múltunkra nyúlik vissza egészen. De hát, mindenki a saját életéért a felelős.
A mostani válság előtt kb 5-10 éve is ugyanilyenek voltak az emberek. Nem kell a kifogás, az mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!