Megmondjam a haveromnak, hogy a kutya kajáját kente a kenyérre reggel, vagy már úgyis mindegy (mivel megette)?
:'D Majd később. Alkalmas emberi fogyasztásra, úgyhogy baja nem lesz tőle, de talán nem árt, ha tudja, így nem keni rá újra.
Vagy: ne mondd meg neki, és legközelebb fetrengve röhögj. ;-J
A haveromnak ébredés után rögtön ennie kell, különben teljesen kivan idegileg. Mondtam neki bármit megehet, ami megtetszik, én addig intézem a fürdőszobai dolgaimat. Aztán cseréltünk. Kérdeztem, hogy mit talált magának, mondja, pástétomot. Akkor még nem is gyanakodtam, csak amikor dobtam valamit a szemetesbe, láttam, a kutyakaja üres dobozát :)
Különben az én hibám, mondanom kellett volna, hogy a felbontott pástétom a kutyáé, mivel csak a tetejét volt valami rajz és írás, amit én lecseréltem másra, a doboz oldalán meg nem volt semmi, de ott akkor nem jutott eszembe.
Hát ez van :)
Szerintem azért valamikor később egy alkalmas pillanatban elmondom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!