Mire jó a macsó influenszereknek a hajnali 4:30-as kelés?
Egy időben rengeteget lehetett hallani a különféle grind vloggerektől, hogy minél hamarabb kell kelni, elkezdeni a napot mindenki előtt, "Mire te felkelsz én már elintéztem a napi edzést és 2 órát programoztam" és ehhez hasonlókat.
Viszont ahhoz, hogy 4:30kor feltudjanak kellni kb 10:30kor elaludniuk, de ezt ők is elmondják hogy 6 órákat aludnak.
Tehát nem mindegy, hogy valaki hajnali 2-ig van fent és 8kor kell vagy ,hogy 10:30ig van fent és 4:30kor kell?
Ebben az esetben is el lehet mondani hasonlókat, hogy "Amíg te alszol én X, Y dolgot megcsinálok a hajnali órákban."
Így van. Követők kellenek, ahhoz meg hangzatos sztorik.
Ha ebből próbál megélni, az igazságnál fontosabb lesz a megélhetés.
"Ebben az esetben is el lehet mondani hasonlókat, hogy "Amíg te alszol én X, Y dolgot megcsinálok a hajnali órákban.""
Nem tudod elmondani, mert lóf..szt nem csinálsz este hiába vagy ébren :D
6# Én akkor programozok leginkább.
Volt egy app, ahol a felhasználói metrikákat csináltam és mivel leginkább este programozok és akkor is tesztelem a kódot manuálisan, azaz kattintgatom a dolgokat, azt jelezte ki, hogy éjfél és hajnali 1 óra között volt a legtöbb aktív felhasználó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!