Rám is tapadni fognak így a lányok?
Röhögjetek csak ki nyugodtan, leszarom. Akinek nem inge ne vegye magára. Szóval az osztályom, főleg a lányok imádják Szabyestet, csorgatják a nyálukat utána és kívülről fújják a számaikat. Én fiú vagyok de én és a fiú barátaim is nagyon bírjuk őt és szeretnénk rá hasonlítani. Ő a példaképem, mert leszarja, hogy mások mit gondolnak róla és, hogy irigykednek rá és nagyon jóképű, jófej és a lányok kedvence. A lényeg, hogy szeretnék olyan lenni mint ő: szeretnék olyan frizurát mint ami neki van, olyan külsőt, olyan ruhát, olyan stílust stb. Szeretném ha sikerülne nekem is jól becsajoznom. Szerintetek engem is szeretni fognak a lányok?
Aki esetleg nem ismerné: https://www.youtube.com/user/szabyestofficial
16/F
Nem biztos,hogy neked jól állna pont az a stílus.
Nem maradnál így,ahogy vagy?
Biztos kitudod hozni magadból a maxot úgy is,hogy megtartod önmagad
Hát ennyi idősen még belefér szerintem, hogy másokat utánozgassunk.
Próbáld meg.
A lányok azt szeretik, aki egyedi.
Szabyest, amennyire tudom, nem koppint senkit, hanem olyan, amilyen.
A lányok annyira nem kedvelik azt, ha valaki utánoz egy hírességet vagy egy kedveltebb osztálytársat, ismerőst. Más az, ha fizikailag vagy olyan, mert olyannak születtél és más az, ha görcsösen próbálod őt utánozni a stílusát.
Gondolj bele, az eredeti filmeknek a feldolgozását is fikázzák mindig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!