Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rám is tapadni fognak így a...

Rám is tapadni fognak így a lányok?

Figyelt kérdés

Röhögjetek csak ki nyugodtan, leszarom. Akinek nem inge ne vegye magára. Szóval az osztályom, főleg a lányok imádják Szabyestet, csorgatják a nyálukat utána és kívülről fújják a számaikat. Én fiú vagyok de én és a fiú barátaim is nagyon bírjuk őt és szeretnénk rá hasonlítani. Ő a példaképem, mert leszarja, hogy mások mit gondolnak róla és, hogy irigykednek rá és nagyon jóképű, jófej és a lányok kedvence. A lényeg, hogy szeretnék olyan lenni mint ő: szeretnék olyan frizurát mint ami neki van, olyan külsőt, olyan ruhát, olyan stílust stb. Szeretném ha sikerülne nekem is jól becsajoznom. Szerintetek engem is szeretni fognak a lányok?

Aki esetleg nem ismerné: https://www.youtube.com/user/szabyestofficial

16/F

2019. nov. 27. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Macsó xd ezt a jelzőt se hallottam még egy nyálas hülyegyerekre xd ő minden csak nem macsó.
2019. nov. 27. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a tanulással többre mennél.Az ilyen nyálcsorgatás nem jön be mindenkinek.
2019. nov. 27. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ez a szokásos hülyeség, hogy majd kinövöm. Miért nőném ki?

Lehet neked hulyeseg, de mi mar kinottuk, ugyhogy tudjuk mit beszelunk.

Szabyest már idősebb, huszonéves mégis ez a stílusa. Akkor ő is majd kinövi?:D

Igen o is ki fogja. Mikor a producer/menedzser/franctudjaki ugy dont hogy valtoznia kell.

Azert ilyen Szabi stilusa, mert ezt lehet eladni a hozzad hasonlo kamaszoknak.

2019. nov. 27. 16:29
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Homokos a csávó, tesómnak valami fiú ismerősére ráírt, szóval ha ráakarsz hasonlítani max a fiúk fognak rád tapadni szerintem. :D Jó csajt akarsz akkor férfinak kell lenned, de szerintem késő, akkor eszedbe se jutna ilyen, kivéve ha troll vagy, amire elég sok pénzt tennék.
2019. nov. 27. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Imádom benne, hogy egy macsó aki leszarja mások véleményét és nagyra tartja magát. Én is hasonló típus vagyok."

Leszarod mit gondolnak rólad, ezért egy celebre akarsz hasonlítani, hogy a lányok rólad is ugyanazt gondolják, mint róla. Csak nekem tűnik ez paradoxonnak?

Amúgy inkább azt javaslom, hogy inkább a szociális készségeidet javítsd és alakíts ki magadról egy normális önképet. Többre mész ezzel, mintha egy noname tinisztárt követsz, akiről 10 év múlva a kutya se fogja tudni, hogy kicsoda.

2019. nov. 27. 18:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Kiröhögős kategória.

Amúgy a kérdés is.

Nem baj az, ha az embernek vannak példaképei. Az se, ha inspirálódik, 1-2 dolgot beemel a stílusába, esetleg szemléletmódjába. Még jót is tehet, hogy fejlődsz vele.

Ha ész nélkül másolsz, az kiröhögős kategória:

1. előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy kit másolsz - über ciki. (ráadásul te magad írtad, hogy ezt a Szabyest gyereket mindenki is ismeri).

2. nem vagyunk egyformák. Ami az ő alkatára, arcformájához, szeme színéhez stb. illik, az rajtad még állhat úgy, mint tehénen a gatya.

Az ilyenektől sokkal inkább karikatúra leszel, mint sikeres ember.

A "leszarja, hogy mások mit gondolnak róla" lehet, hogy menőn hangzik, de ha veszed a fáradtságot és belegondolsz, magad is rájössz, hogy ez mekkora egy működésképtelen fasság. Kikerülhetetlen, hogy másokra / mások véleményére hallgass. Triviális dologra gondolj... "a kék nyakkendőmet vegyem fel vagy a zöldet?" vagy akár erre a kérdésre is :P

Nyilván nem kell minden jött-mentre hallgatni. Szóval itt a kérdés az, hogy KI az, akinek a véleményére adsz. Csak nyilván attól, hogy lenyilatkozod, hogy "anyukám véleményére hallgatok, mert ő sose akarna nekem rosszat" nem leszel olyan kemény, mint a ház sarka ;)

2019. nov. 27. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!