Rám is tapadni fognak így a lányok?
Röhögjetek csak ki nyugodtan, leszarom. Akinek nem inge ne vegye magára. Szóval az osztályom, főleg a lányok imádják Szabyestet, csorgatják a nyálukat utána és kívülről fújják a számaikat. Én fiú vagyok de én és a fiú barátaim is nagyon bírjuk őt és szeretnénk rá hasonlítani. Ő a példaképem, mert leszarja, hogy mások mit gondolnak róla és, hogy irigykednek rá és nagyon jóképű, jófej és a lányok kedvence. A lényeg, hogy szeretnék olyan lenni mint ő: szeretnék olyan frizurát mint ami neki van, olyan külsőt, olyan ruhát, olyan stílust stb. Szeretném ha sikerülne nekem is jól becsajoznom. Szerintetek engem is szeretni fognak a lányok?
Aki esetleg nem ismerné: https://www.youtube.com/user/szabyestofficial
16/F
Jaj ez a szokásos hülyeség, hogy majd kinövöm. Miért nőném ki?
Lehet neked hulyeseg, de mi mar kinottuk, ugyhogy tudjuk mit beszelunk.
Szabyest már idősebb, huszonéves mégis ez a stílusa. Akkor ő is majd kinövi?:D
Igen o is ki fogja. Mikor a producer/menedzser/franctudjaki ugy dont hogy valtoznia kell.
Azert ilyen Szabi stilusa, mert ezt lehet eladni a hozzad hasonlo kamaszoknak.
"Imádom benne, hogy egy macsó aki leszarja mások véleményét és nagyra tartja magát. Én is hasonló típus vagyok."
Leszarod mit gondolnak rólad, ezért egy celebre akarsz hasonlítani, hogy a lányok rólad is ugyanazt gondolják, mint róla. Csak nekem tűnik ez paradoxonnak?
Amúgy inkább azt javaslom, hogy inkább a szociális készségeidet javítsd és alakíts ki magadról egy normális önképet. Többre mész ezzel, mintha egy noname tinisztárt követsz, akiről 10 év múlva a kutya se fogja tudni, hogy kicsoda.
Kiröhögős kategória.
Amúgy a kérdés is.
Nem baj az, ha az embernek vannak példaképei. Az se, ha inspirálódik, 1-2 dolgot beemel a stílusába, esetleg szemléletmódjába. Még jót is tehet, hogy fejlődsz vele.
Ha ész nélkül másolsz, az kiröhögős kategória:
1. előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy kit másolsz - über ciki. (ráadásul te magad írtad, hogy ezt a Szabyest gyereket mindenki is ismeri).
2. nem vagyunk egyformák. Ami az ő alkatára, arcformájához, szeme színéhez stb. illik, az rajtad még állhat úgy, mint tehénen a gatya.
Az ilyenektől sokkal inkább karikatúra leszel, mint sikeres ember.
A "leszarja, hogy mások mit gondolnak róla" lehet, hogy menőn hangzik, de ha veszed a fáradtságot és belegondolsz, magad is rájössz, hogy ez mekkora egy működésképtelen fasság. Kikerülhetetlen, hogy másokra / mások véleményére hallgass. Triviális dologra gondolj... "a kék nyakkendőmet vegyem fel vagy a zöldet?" vagy akár erre a kérdésre is :P
Nyilván nem kell minden jött-mentre hallgatni. Szóval itt a kérdés az, hogy KI az, akinek a véleményére adsz. Csak nyilván attól, hogy lenyilatkozod, hogy "anyukám véleményére hallgatok, mert ő sose akarna nekem rosszat" nem leszel olyan kemény, mint a ház sarka ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!