Csak xanaxal tudok elaludni de reggel alig tudok jarni tole, hogyan szokjak le rola?
Mi az oka ennek? Ha xanaxod van, akkor orvosod is aki felírja...
Ő mit mondott?
Szép és jó dolog a sport, de pl nekem sem volt való, mert hamar szívmegnagyobbodásom lett tőle, idegbeteg lettem, meg nem tudtam aludni.
Fel is írtak vérnyomáscsökkentőt 22 éves koromban, kicsit túltoltam a dolgot.
xanaxnak nagyon durva a függőség része. valahogy lassan csökkenteni nem tudod legalább a dózist? mert asszem hirtelen leállni sem jó.
amúgy mulungu kéreg elvileg jó, ezt főzni kell és úgy. szóval nem a por.
1. Panikzavar, alvaszavar, szorongas, panikbetegsegre utalo jelek de erdekes modon nem kuldott tovabbi vizsgalatokra
2. En a sport elott sem tudtam aludni.
Igazabol tudom hogy semmitol nem tudok ezert nagyon ketsegbe vagyok esve. Mert ha mennem kell valahova masnap 2 xanax a minimum este es 23 eves vagyok
Ha ki se próbálod.... Gondolom még nem ittál ilyen teát. Meg nem lehet összevetni így hirtelen a xanaxal, ha még ott kering a szervezetedben az a sz@r.
Én fokozatosan állnék le. Mondjuk 2 hetes etapokban egy negyeddel kevesebbet vennék be. De konzultálj a dokiddal.
hány mg?
Csak mert xanax nem kábít, nem nyom el
1mg
Este minimum 2veszek be ha megyek valahova masnap
#5 olvass utána. személyes ismerőseim használták, durva insomniával. És azért is olvass utána, mert a hogyan főzés is fontos.
#7 fesztiválokon is sokan ilyesmivel alszanak. tényleg jó alvásra. csak nagy az ára, ha napi szinten használja valaki. ezeknek a szereknek szinte durvább a hosszú távú kárnak mint a rendes drogoknak.
Majd amikor lesz egy f@sza epilepsziás rohamod, az elvonás miatt, és ez majd kihat az életedre, mert egy jogsid nem lesz majd, na majd akkor pont nem fog többet érdekelni, hogy el tudsz-e aludni este, vagy sem. Amikor megváltozik az agyad biokémia tekintetben, és túl sok acetilkolin áramlik a neuronokból, ezért dobsz egy csodás GM rohamot, na majd akkor. Mielőtt nem hinnéd el, olvasd el a beteg tájékoztatót.
Ha nem tudsz aludni ne erőltesd. Ne keress kifogásokat, hogy miért szedd.
Persze, mert milyen jó amikor elkezd hatni ugye? Van az a 15 perces időintervallum, amikor ellazulsz, amikor kezdesz elálmosodni. Amikor megnyugszol, mindent tisztán, nyugodtan látsz. Ez a 15 perc ami miatt rászokunk a rohadt xanax-ra. De ennek hatalmas ára van, hidd el nekem. Amikor majd kiürül a szervezetedből, és életmódot váltasz, fogsz tudni aludni. Felkell oldani a szorongást attól, hogy "most aludnom kell mert holnap kelek".
Csak az alprazolámot hagyd el, vagy az életed fog téged.
Van az a szint, vagy állapot amikor kell, de a te eseted biztosan nem az. Ezt nem arra szedjük, hogy tudjunk aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!