Csak xanaxal tudok elaludni de reggel alig tudok jarni tole, hogyan szokjak le rola?
Figyelt kérdés
Beveszek ket harom xanaxot es ugy elkabit hogy még reggel is meg szinte egesz nap jarni alig birok. Le akarok errol szokni de hogy szokjak le ha sehogy nem tudok elaludni? Barmennyit dolgozok, barmennyit sportolok, barmit ssinalok nem tudok elaludni csak ha kiutom magam xanaxal2022. jún. 15. 10:32
11/13 anonim válasza:
#10 csak nagy a társadalmi nyomás az emberen. pl ha nem alszik rendesen nem tudja megcsinálni a munkáját, annak az elvesztése meg ott fenyeget az összes anyagi következménnyel. szerintem a legtöbb mentális problémára ezért szednek gyógyszert az emberek, mert a társadalom nem türelmes. be van tervezne hogy teljesíteni kell minden hétköznap vagy szevasz, senkit nem fog érdekelni, hogy nem tudtál aludni, nem fog ezért otthont rakni a fejed fölé senki.
12/13 anonim válasza:
Én ezt értem, de a következményeket meg méginkább ismerem. Nem kioktatás miatt írtam amit írtam, hanem mert ez így igaz sajnos.
13/13 A kérdező kommentje:
12. Arad beloled a rosszindulat.
2022. jún. 15. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!