Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szoktál csinálni amikor...

Mit szoktál csinálni amikor nagyon ideges vagy?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
megnyugszom
2023. febr. 6. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Összehúzom magam magzatpózba és sírok. Ha épp nem itthon vagyok, akkor kimegyek a mosdóba, és szintén sírok. Emellé folyamatosan rágom a szám, de annyira, hogy nagyon sebes marad utána.
2023. febr. 6. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem szoktam ideges lenni. Kicsit sem, hát még nagyon.
2023. febr. 6. 21:06
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Káromkodok.
2023. febr. 6. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Nekiállok takarítani vagy csokit enni
2023. febr. 6. 21:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Edzőterembe megyek és gyúrok.
2023. febr. 6. 21:17
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
2023. febr. 6. 21:23
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Bekuporodok valahova és általában próbálom elterelni a figyelmem. Az a fajta vagyok, aki nagyon nem bír enni, ha stresszes, szóval valószínűleg vegetálnék így egy ideig. Ha van logikus dolog, amit tudok tenni az idegességem ellen, akkor nyilván megtenném (pl. vizsga előtt tanulni tétlenkedés helyett), minden más esetben nagyon nehéz felülemelkednem valamin, ami nyomaszt, de tehetetlen vagyok ellene.
2023. febr. 6. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Beszélek, kibeszélem magamból a dolgokat.
2023. febr. 6. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha épp nem léphetek ki a helyzetből, akkor semmit. Egyszerűen próbálom túlélni valahogy, közben arra gondolok, hogy ennek is vége lesz egyszer (emberekkel foglalkozom... néha azt hiszem, mindent láttam már, aztán kiderül, hogy nem, tudnak még új mélységet mutatni). Ha már ott tartok, hogy majdnem elsírom magam, vagy agyonverném az illetőt, akkor arra koncentrálok, hogy aznap este berúgok/betépek majd (akkor is, ha végül nem. Segít átlendülni a dolgon, ha elképzelem, hogy majd nekem nagyon jó lesz).

Ami tényleges stratégia, az incidens utánra:

- ténylegesen berúgok/betépek

- Elmegyek futni

- Feltöltöm a kádat vízzel, kitöltök mellé egy pohár bort, és a kedvenc zenéimet hallgatva füröcskézek egy órán át

- Felhívok egy barátot

- Leírom az egyészet úgy, mintha stand-up comedy fellépésre készülnék, és ez a sztori lenne a fellépésem tárgya, hogy lássam, milyen vicces valójában

- Sétálok egy nagyot

- Szélövök valamit videojátékban

- Szétverem a boxzsákot

2023. febr. 7. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!