Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A főnököm leszúrt mert bocsána...

A főnököm leszúrt mert bocsánatot kértem?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetnék magabiztosabb?

Állandóan bocsánatot kérek tőle ha valami rosszat vagy rosszul csinálok.

Ma kicsit hangosabban rám szólt németül,hogy “Hör auf mit dem scheiss Entschuldigen…Wofür willst du dich entschuldigen immer?”

Ami annyit jelent,hogy “Hagyd már abba a rohadt bocsánat kérést. Miért kérsz állandóan bocsánatot”?

Miért vagyok ilyen?

Irodában dolgozom egyébként és sokat hibázok még…

L

2023. febr. 1. 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Rossz Beidegződés ez nálad.Tudatosan szoktasd le magad róla.

Pl. mikor valami hasonló lesz a szitu,ne válaszolj soha azonnal,hanem számolj el ötig, és mondogasd,nem kérek bocsánatot.

Egy két hónap után el fogod hagyni.

2023. febr. 1. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Lehet megszoktad a Magyar főnöki mentalitást;azért is lebsznak,amit jól csináltál meg....

Egyébként kisebbségi komplexus,megfelelési kényszer valószínű.De ehhez magadnak kell mélyebbre ásnod.Esetleg szakember segíthet megtalálni a gyökerét.

2023. febr. 1. 14:37
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát ezt amúgy mondták már nekem.

Amikor németet tanultam akkor az osztrák oktatóm mondta,hogy visszahúzódó vagyok mint a magyarok általában.

Szerinte ez ilyen kultúrális dolog.

Amúgy szerintem nem csak szét vagyok traumatizálva. ☺️😬

2023. febr. 1. 15:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Marmint emlekszem,hogy még az sem ment,hogy a párbeszéd gyakorlása közben a másikat megsértsem.

Mert a B2-es vizsgán van olyan,hogy vitázni kell.

Én meg nem tudok…

Na és erre mondta az oktatóm,hogy sok magyar ilyen.

2023. febr. 1. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
40%
Mondj annyit, hogy: "Oké", vagy "Köszönöm a visszajelzést. Légy lazább a feladataidban, a cselekedeteidben. Sportolj, pl.: a küzdősport megtanít az önbizalomra is.
2023. febr. 1. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!