Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az sokszor ha...

Miért van az sokszor ha megbántódok valakire és számonkérem, végül még pont hogy nekem kell bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés
Meg én leszek a beteges, a másik koptat le engem nem én őt
2022. nov. 23. 06:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Sokszor járok így
2022. nov. 23. 06:53
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Lehet olyan dolgokon bántódsz meg ami egyáltalán nem jogos és úgy bat az egész, mintha csak drámáznál.
2022. nov. 23. 06:56
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Én is wzt kapom.

Amiért beteg féltékeny éa folyamatosan vádol, bánt, nem akarok velw találkozni, csak amikor normális.

A mai napig ugy állitja ezt be hogy én szórakozom vele, néha akarom őt, néha meg kidobom, letiltom, még én nem viselkedek szerinte normálisan.

Vagy amikor 600adjára kezdi hogy biztos megcsaltam, mással találkoztam és így 600 adjára már csak nyelek egyet lezsibbadva, hogy megint rájött az 5perc, akkor se magába néz, hogy minek nyitotta már megint ki a száját, hanem en vagyok megint a hiába aki nem válaszol, vagy nem válaszol azonnal, biztos akkor igaza van.

2022. nov. 23. 07:06
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
*megint a hibás
2022. nov. 23. 07:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Példa nélkül nem fogsz választ kapni a kérdésre.

"Sokszor járok így"

Akkor hogy nem tanultad még meg, hogy hol hibáztál? Gondold végig, keresd, és próbálj meg javítani ott, ahol elrontottad.

Így semmi példa nélkül lehet, hogy túlságosan ragaszkodó, vagy túlgondoló típus vagy.

2022. nov. 23. 07:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban lehet írni csak.

Lehet, hogy a másik manipulatív és önmagát képes áldozatként beállítani, vagy "te beszélsz, amikor bezzeg te!" típusúan támad vissza hogy a hibával ne kelljen szembenézni.

Lehet olyan is, hogy a helyzetet "te látod rosszul", téves következtetést vonva le hirtelen-gyorsan sértődsz meg.

2022. nov. 23. 08:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a semmin is megbántódsz. Ennyi.
2022. nov. 23. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért van ez, mert a gyerekkorban ragadt az egyéniséged.

Pitiáner dolgokkal piszkálsz másokat, nem tudsz, ill. nem vagy hajlandó nagyvonalúan kezelni súlytalan problémákat és éppen ezért gyerekes a viselkedésed, - akiket helyre szoktak egy idő után pakolni.

2022. nov. 23. 11:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez azért van, mert sokszor olyan dolgokat látok bele mások cselekedeteibe, vagy mondandójába, amik nincsenek úgy (pl hogy meg akartak bántani). Ilyenkor elmondják hogy nem volt bennük semmi rossz szándék, megint csak a semmin pörgök, és igen, a végén nekem "kell" bocsánatot kérni. Ezt okozhatják traumák, önbizalomhiány, éretlen személyiség, gyenge kommunikációs kézségek, akármi. Próbálok rajta javítani, és nem támadást látni mindenben. Neked is ezt javaslom, kérdező.
2022. nov. 23. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
Írj egy konkrét példát.
2022. nov. 23. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!