Szerintetek merjek bocsánatot kérni valakitől?
Külföldön élek és 3 hónapja megismerkedtem egy férfival akivel egy darabig beszélgettünk instán. Ő is itt él ahol én.
Aztán egy nap nagyon rossz kedvem volt és valamire furcsán reagált és rettenetes csúnyán kiosztottam. Azóta nem beszéltünk.
Ez volt 2 hónapja de nagyon megbántam. Nem lett volna szabad úgy beszélnem Vele ahogy tettem és nagyon megbántam mert alapvetően ő nagyon kedves volt csak az én életem volt egy rakás stressz amit szerencsétlenre zúdítottam aznap. Azóta munkahelyet váltottam és sokkal nyugodtabb vagyok és most jövök ra,hogy sok emberrel hogy viselkedtem.
Nem tudom,hogy így két hónap után egyáltalán van-e még értelme bocsánatot kérni Tőle?
Főleg így,hogy két hónapja nem beszéltünk.
Nem akarom,hogy esetleg félreértsen…engem tényleg csak nagyon bánt ez az egész.
Mármint azért érzem kellemetlennek mert azóta lehet le sem szarja ezt az egészet. Éli vidáman az életét és rég elfelejtette ezt.
De engem meg bánt..🤷🏼♀️
Akkor ne írjak?
Ah nem tudom…csak bánt nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!