Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek merjek bocsánatot...

Szerintetek merjek bocsánatot kérni valakitől?

Figyelt kérdés

Külföldön élek és 3 hónapja megismerkedtem egy férfival akivel egy darabig beszélgettünk instán. Ő is itt él ahol én.

Aztán egy nap nagyon rossz kedvem volt és valamire furcsán reagált és rettenetes csúnyán kiosztottam. Azóta nem beszéltünk.

Ez volt 2 hónapja de nagyon megbántam. Nem lett volna szabad úgy beszélnem Vele ahogy tettem és nagyon megbántam mert alapvetően ő nagyon kedves volt csak az én életem volt egy rakás stressz amit szerencsétlenre zúdítottam aznap. Azóta munkahelyet váltottam és sokkal nyugodtabb vagyok és most jövök ra,hogy sok emberrel hogy viselkedtem.

Nem tudom,hogy így két hónap után egyáltalán van-e még értelme bocsánatot kérni Tőle?

Főleg így,hogy két hónapja nem beszéltünk.

Nem akarom,hogy esetleg félreértsen…engem tényleg csak nagyon bánt ez az egész.

2022. júl. 19. 18:16
 1/8 A kérdező kommentje:

Mármint azért érzem kellemetlennek mert azóta lehet le sem szarja ezt az egészet. Éli vidáman az életét és rég elfelejtette ezt.

De engem meg bánt..🤷🏼‍♀️

2022. júl. 19. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Ártani nem ártassz vele
2022. júl. 19. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy hiszem
2022. júl. 19. 18:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak nem fogja azt gondolni hogy akarok valamit? Marmint azert irok
2022. júl. 19. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Ketlem hogy bantana jutna a dolog 2 honap utan, ha ez csak egy rovid ismerkedes volt az interneten, de ha ezzel konnyitesz a lelkiismereteden, irj neki.
2022. júl. 19. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor ne írjak?

Ah nem tudom…csak bánt nagyon

2022. júl. 19. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Olyan ritka, aki manapság bocsánatot kér bárkitől is, pedig semmi megalázó nincs benne annak, aki mondja, inkább tisztelet ébreszt irántad egy normális emberben az, hogy bár hibáztál, de ettől még van önkritikád ás lelkiismereted, és ezt hajlandó vagy ki is mutatni. Szerintem írd meg neki, hogy nem voltál jó passzban és sajnálod, amit akkor írtál, és hogy nem akarsz tolakodni, elfogadod, ha már nem akar beszélgetni veled, de ezt mindenképp meg szeretted volna írni neki.
2022. júl. 19. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire benned van a dolog, akkor írj neki. Jobb kiadni ami bent van...
2022. júl. 19. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!