Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért hajlandóak...

Az emberek miért hajlandóak ennyit kifizetni jogosítványra? Nem rablás??

Figyelt kérdés
50 perc 8000 ft egy alkalom 100 perc szóval egy alkalom 16000 forint. Ha csak rá gondolok abból hány sör kijönne vagy bármi... Miért fizetnek ennyit ki emberek? Ha nem fizetnék akkor olcsó lenne. Vagy itt mindenki ilyen pénzes ebben az országban? Honnan van nekik? Az átlag fizu nettó 200 ami egy nagy kalap kaki sajnos.

2023. jan. 27. 21:39
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Én nem sajnáltam rá a pénzt, mert az önállósághoz nagyban hozzájárul az, hogy van kocsim. Én nem fogok kuncsorogni senkinek, hogy segítsen elhozni ezt-azt, amit buszon nem lehet szállítani.

Imádok utazni (külföldre is), nem fogok 3 órával meg 20 átszálással többet utazni, mások bűzét szagolni meg alkalmazkodni a menetrendekhez.

Az autó nagyfokú szabadságot ad, nekem igenis megérte kifizetni rá egy vagyont. Aki meg nem akar, annak ott a busz.

2023. febr. 2. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!