Ha megtámadnak, ez segíthet?
Ha betalálnának az utcán, hogy lehúzzanak vagy csak szórakozásból megverjenek, akkor segíthet az, ha megpróbálom a helyzetet abszurdá téve meghökkenteni a támadókat azzal, hogy mondjuk elkezdek indiánszögdelve hangosan Zámbó Jimmy dalokat énekelni?
Így gondolhatját azt, hogy "basszus, ez k*b @ szott kattant, inkább menjünk innen!"
Szerintetek?
Jó régen volt,de egyszer engem is megtaláltak, felnőtt ember létemre vidéki város péntek este.
Hentes vagyok.Ezt csak a történet miatt írom.
Este sétálok hazafelé, majd elémáll három nyikhaj, ilyen konditermes tablettáktól izmos fajták, hogy tesám, dobjad má lö elénk a pénzestatyódat,azt mehetsz haza.
Mondom mi van?
erre előkapott egy konyhai szeletelőt,olyan kis kenyérvágónak mondtam volna.hadonászott párat, majd rákezdi megint 5 qrvannyád kíséretében,add ide mert kigúnyvadsz.
Mondom tudod mit csinálok veletek.Elkezdtem kifejteni,hogy fogom kibelezni mindegyiket a kezeit,labfejét levágom mindegyiknek, majd egymás előtt kiszedem a májait mindegyiknek, és a rajtuk lévő ruhákból tüzet csinálok, amjd megsütöm oszt benyomom.Volt ez még tovább is,kb öt percig mondtam nekik aprólékosan.A végén láttam már izzadt,remegett mind a három.
Úgy csináltam mintha a kabátom zsebéből előakartam volna venni a kenyérszeletelőmet én is, bár semmi nem volt nálam, ez a három díszmadár úgy bereccsent hogy a bökőjüket is eldobta,majd elfutottak.
Jobban jársz, ha az első fegyverboltban veszel egy könnygáz sprayt.
Ha sok a cigány a környéketeken és falkákban vadásznak, akkor a leghatásosabb a medve spray.
Nem olcsó, de ennyit megér a biztonságod? Nem?
A cigányok rettegnek az őrültektől, egy haverom így menekült meg. Babonásak. Lehet hogy beválik, de inkább a bohóc helyett a dühöngő őrültet javaslom.
Mondjuk nem volt kimondva, hogy cigányok támadnak meg, de más ki a f@szom támadna meg, vagy akarna lehúzni😃.
Nem az a baj,hogy hülyének fognak nézni,hanem jobban felcsezed a agyukat!
Mert mivel az fogják hinni(okkal),hogy őket utánzod,és paródizálod ki!
vagyis provokálod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!