Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy trauma...

Miért mondják hogy trauma elütni valakit?

Figyelt kérdés
Ha nem saját hibábol történt pl 70 el gázolás a zebrán hanem valami idióta átmegy ott ahol nem lehet pl 4 sávos fő úton kilép a kocsi elé, hogy márpedig ő ott átmegy és valaki elüti akkor miért trauma az a sofőrnek? Ha nem az én hibámbol történe engem tuti nem zavarna
2023. jan. 20. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Oké, elméletben meg gyakorin mindenki nagy harcos, főleg te.
2023. jan. 20. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Érzelmi intelligenciád a béka segge alatt van.

Egy jó érzésű embert valamilyen szinten megvisel, ha elüt valakit. Te ülsz a volán mögött, tanuld meg használni a féket és körültekintően vezess. Azért mert valaki hülye, neked nem muszáj elütnöd.

2023. jan. 20. 10:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Kiemeltem hogy arról az esetről beszélek amikor a gyalogos az öngyilkoss jelölt és saját hibájából ütik el
2023. jan. 20. 10:21
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Csak gondold végig ahogy a teste koppan a szélvédőn, aztán elrepül ellenkező irányba, és szétcsattan, ha nem tudsz megállni még át is hajtasz rajta és hallod ahogy a csontok törnek. Közben minden tiszta vér. És meg kell ott állnod, oda kell menned ahhoz a vérben ázó, haldokló/halott, széttrancsírozott testhez, és megpróbálni kommunikálni vele, újraéleszteni, és egész eddig ott maradni amíg jön a mentő. Mert ez a törvény. Még ha valakiben 0 empátia is van, ez a látvány és a hangok közben akkor is rohadtul megterhelők.
2023. jan. 20. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem mindenki ugyanúgy dolgozza fel a tragédiákat, emiatt nem kell valakit érzelmi csődnek beállítani.

Vannak akik idegenek iránt nem éreznek semmit, csak azok iránt akik közel állnak hozzá akit szeret. A többi ember viszont számára jelentéktelen személy.

2023. jan. 20. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Engem az zavarna, hogy kár esett a kocsimban. Volt már hogy majdnem elütöttem valakit. Szabályosan közlekedtem, egy rolleres tini meg csak lazán kivágott elém. Se zebra, se kereszteződés, semmi nem volt, csak gondolt egyet, hátra se nézett, átvágott volna a másik oldalra. Rögtön arra gondoltam, de jó hogy nem történt semmi, nem sérültem meg se én, se a kocsi. Agyonvertem volna ha kárt okoz nekem.
2023. jan. 20. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
Nemrég jártunk úgy, hogy az előttünk levő ütött el egy őzet. Már az is megdöbbentő látvány, érzés volt, közelről látni, ahogy repül a test, a kislányom el is sírta magát hátul. És ez csak egy állat volt, képzeld el, egy embernél milyen érzés lenne.
2023. jan. 20. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek trauma. Nekem sem lenne az.
2023. jan. 20. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!