Mi volt a legrosszabb dolog amit a szüleid veled tettek?
Egyik a sok közül mert anyám utált mindenkinél jobban,mikor apám meghalt,mindent eladott még ami örököltem is,tulajdonrészeket is átíratta a nevemben,mikor 18 lettem,reggel mentem suliba,délután a cuccaim a kapu elé kirakva,rá egy papír,most már semmid sincs oda mész ahova akarsz.
Itt volt egy 10 év hatásszünet,hajléktalanszállók,utcán csövelés,majd fordult a kocka.
Vállalkozó lettem jó pár év munkájával,anyám totál szegény lett.
Oothonba került,elfekvőbe semmi pénze nem volt,ezért a személyzet is úgy bánt vele.
Mikor ezt megtudtam,elmentem hozzá hogy meglátogatom,kiviszem a friss levegőre.
Elvittem ahhoz a házhoz,ahol 18 éves koromig laktam ott ült mellettem a tolószékben,mikor meghalotta hogy munkagépek jönnek.Nem értette mi ez,én a házat az önkormányzattól árverésen megvettem,és akartam hogy lássa hogy porig romboltatom.Míg a gépek dózerolták a házat én egy pezsgőt bontottam,míg néztem ahogy sír.
Majd mikor vége lett visdzavittem az otthonba megbeszéltem az ottlévőkkel amíg ott van a "legjobb" élete legyen.Csak azt kapja vissza amit nekem adott,értették a célzást.
Egy hónap múlva meghalt,bánatában,hamvait kiraktam a ledózerolt házam telkébe egy hatalmas vihar közepén hogy hordja szét a szél ami maradt belőle.
3-as!
😱😮😲🤠
Ez nagyon kemény volt.
Nem tudok dönteni, hogy melyik volt a legrosszabb🤗
Az, hogy egész gyerekkoromban vertek mindketten, mindenféle mondvacsinált indokkal (pl, hogy igen helyett azt mondtam hogy aha/ csak hogy legyen miért sírnod (hatásosabb, mint megvigasztalni) ), vagy hogy egy fűtetlen putriban nőttem fel, vagy az, hogy az égvilágon semmire sem tanítottak meg (pl a normális tisztálkodásra sem, így az iskolában, jogosan utált mindenki...😐)?
Konkrétan az, hogy felelőtlenül a semmire csináltak gyereket.
Egyébként meg az, hogy anyám megfelelési kényszert nevelt belém, evidens volt, hogy a teljesítmény alapján méri a szeretetet. Volt verés, lelki bántalmazás, értelmetlen vasszigor meg minden de ezeken túlléptem, amikor elköltöztem tőlük. Viszont a megfelelési kényszert és az ebből eredő folyamatos szorongást csak hosszú évek alatt, segítséggel tudtam legyőzni de még azt sem mondanám biztosa, hogy teljesen legyőztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!