Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legrosszabb dolog...

Mi volt a legrosszabb dolog amit a szüleid veled tettek?

Figyelt kérdés

2022. nov. 19. 11:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Az, hogy elhanyagoltak - fizikailag, lelkileg és érzelmileg is. Semmire nem tanítottak meg, nem foglalkoztak velem, ha meg igen, akkor bántottak.
2022. nov. 19. 18:58
 12/17 Senior Séf ***** válasza:
100%

15 éves voltam, amikor fater meghalt, anyám meg lelépett egy orvossal. Egyedül maradtam egy állami bérlakásban. Akkoriban (47 éve) szinte mindenki ilyenben lakott városon. Éjszakai vagonrakásokból tartottam fenn magam. A középiskolát persze folytattam, mert úgy neveltek, hogy ha valamibe belekezdek, azt csináljam is végig. Az volt a legszarabb, hogy mindenkinek hazudozni kellett, ha nem akartam intézménybe kerülni. A ofő persze kiszúrt, hogy linkelek, és folyamatosan alám tett, ahol csak tudott. Becsületére legyen mondva, hogy érettségi előtt, amikor kibukott a dolog, már ő falazott nekem.

Felnőtt fejjel persze rájöttem, hogy annyira nem is volt ez rossz dolog. Túléltem, megtanultam, hogy nem rinyálni kell, hanem megfogni a munka végét, olyan izmaim kerekedtek az 50 kilós cementezsákoktól, hogy ihaj,, és akkora egészséges önbizalom gyűlt fel bennem, ami egész életemben elkísért, és emlékeztetett rá, hogy jöhet bármi, megállom a helyem.

2022. nov. 20. 15:09
 13/17 anonim válasza:
4%

Kedves 3-as, gratulálok! Jól megkapta a magáét az a vén …!

Tökjó, hogy bosszút tudtál állni a sérelmeiden rajta. Remélem, hogy átérezte mit tett!

2022. nov. 29. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

Anya élettársa vert, szidott, alázott, szexre kényszerített, idegből rávágta a kést a csuklómra, de kiderűlt, hogy csak a tompa oldalával. Nem akart megölni, mert akkor nem tudná a lelkemet kínozni és őt az éltette. A terror odáig ment, hogy engedély nélkül nem pisilhettem és ha nem engedte meg, akkor bepisiltem. Nem ehettem, csak ha ő látja és engedélyezi. Meg hasonlók. Anyira féltem és olyan reménytelennek éreztem magam, hogy nem mertem utalni se rá, hogy valami baj van. 4 módszerrel próbáltam öngyilkos lenni.

Ez volt a legrosszabb rosz gyerekkoromban.

2023. febr. 9. 12:42
 15/17 Peter1963... válasza:
55%
3-as, undorító amit csináltál még ha az egész csupán a fantáziád szüleménye is. Szégyelld magad amíg élsz!!!
2023. febr. 18. 08:36
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Elolvastam a 3-mast. Büszke vagyok rá. Aki nem élt át hasonlót az nem tudja milyen ez. A szülő önző példát mutatott. Csak magával foglalkozott. Büszke vagyok a kommentelőre aki ugyan azt a példát követte, amit látott.

A szülő felelős a gyerekéért. Ahogy neveli, azt kapja viszont.

A keresztanyám kitagadott mert meleg vagyok. Elmondta, hogy ha vele laknék az útcára rakna mert megveti a magamfajtát. Pár év múlva hajléktalan lett, nekem meg saját lakásom lett. Könyörgött, hogy fogadjam be, de válaszra se méltattam. Kitagadtam mert utálom a magafajtát. Büszke vagyok a tettemre.

2023. febr. 18. 08:54
 17/17 anonim ***** válasza:
40%

"A szülő felelős a gyerekéért. Ahogy neveli, azt kapja viszont"

Azt a nagy lófäszt at kapja vissza. Legjobb esetben be lesz dugva egy öregotthonba.

2023. febr. 19. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!