Mi volt a legrosszabb dolog amit a szüleid veled tettek?
15 éves voltam, amikor fater meghalt, anyám meg lelépett egy orvossal. Egyedül maradtam egy állami bérlakásban. Akkoriban (47 éve) szinte mindenki ilyenben lakott városon. Éjszakai vagonrakásokból tartottam fenn magam. A középiskolát persze folytattam, mert úgy neveltek, hogy ha valamibe belekezdek, azt csináljam is végig. Az volt a legszarabb, hogy mindenkinek hazudozni kellett, ha nem akartam intézménybe kerülni. A ofő persze kiszúrt, hogy linkelek, és folyamatosan alám tett, ahol csak tudott. Becsületére legyen mondva, hogy érettségi előtt, amikor kibukott a dolog, már ő falazott nekem.
Felnőtt fejjel persze rájöttem, hogy annyira nem is volt ez rossz dolog. Túléltem, megtanultam, hogy nem rinyálni kell, hanem megfogni a munka végét, olyan izmaim kerekedtek az 50 kilós cementezsákoktól, hogy ihaj,, és akkora egészséges önbizalom gyűlt fel bennem, ami egész életemben elkísért, és emlékeztetett rá, hogy jöhet bármi, megállom a helyem.
Kedves 3-as, gratulálok! Jól megkapta a magáét az a vén …!
Tökjó, hogy bosszút tudtál állni a sérelmeiden rajta. Remélem, hogy átérezte mit tett!
Anya élettársa vert, szidott, alázott, szexre kényszerített, idegből rávágta a kést a csuklómra, de kiderűlt, hogy csak a tompa oldalával. Nem akart megölni, mert akkor nem tudná a lelkemet kínozni és őt az éltette. A terror odáig ment, hogy engedély nélkül nem pisilhettem és ha nem engedte meg, akkor bepisiltem. Nem ehettem, csak ha ő látja és engedélyezi. Meg hasonlók. Anyira féltem és olyan reménytelennek éreztem magam, hogy nem mertem utalni se rá, hogy valami baj van. 4 módszerrel próbáltam öngyilkos lenni.
Ez volt a legrosszabb rosz gyerekkoromban.
Elolvastam a 3-mast. Büszke vagyok rá. Aki nem élt át hasonlót az nem tudja milyen ez. A szülő önző példát mutatott. Csak magával foglalkozott. Büszke vagyok a kommentelőre aki ugyan azt a példát követte, amit látott.
A szülő felelős a gyerekéért. Ahogy neveli, azt kapja viszont.
A keresztanyám kitagadott mert meleg vagyok. Elmondta, hogy ha vele laknék az útcára rakna mert megveti a magamfajtát. Pár év múlva hajléktalan lett, nekem meg saját lakásom lett. Könyörgött, hogy fogadjam be, de válaszra se méltattam. Kitagadtam mert utálom a magafajtát. Büszke vagyok a tettemre.
"A szülő felelős a gyerekéért. Ahogy neveli, azt kapja viszont"
Azt a nagy lófäszt at kapja vissza. Legjobb esetben be lesz dugva egy öregotthonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!