Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá az embereke...

Hogyan vehetném rá az embereket hogy magázzanak? 19/F

Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy felnőtt férfi vagyok, így a magázás az elfogadott esetemben.

2023. jan. 13. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérem, ne tegezzen!
2023. jan. 13. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

AZ elsö tanácsát kell megfogadni, legjelebb mindenhol vagy hülyének, vagy begyepesedettnek fognak tartani. Mivel a tegezés éppen kimegy a divatból, a legtöbb helyen már nem foglalkoznak vele, ezért elég értelmetlen az ötleted.

Egyébként a magázástól nem fognak felnöttnek tartani, söt még inkább gyereknek néznek, aki felnöttesdit akar játszani.

2023. jan. 13. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Változnak az idők, vedd figyelembe hogy a magázás sokaknak már nem feltétlen a tiszteletet jelenti, hanem felesleges modoroskodást.
2023. jan. 13. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Ne erőltesd, mert röhejes leszel.
2023. jan. 13. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem beszéljen maga is mindenkivel magázódva.Akkor lehet,hogy önnel is előbb-utóbb így fognak majd beszélni.
2023. jan. 13. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Ha fiatalnak is nézel ki, akkor aki magától nem magázna, azt max. tényleg megkérheted. Esetleg, ha tudsz, növessz szakállat, az segíthet. Meg persze ha egy hosszabb távú kapcsolatról van szó (munkaügy, ilyesmi) és maguktól nem tegeznek, kérd meg őket, hogy legyenek kedvesek magázni. A barátnőm pl gyerek pszichológus, húszas évei végén jár, de baba arca van, a szülők általában automatikusan tegezik. Ilyenkor mindig illedelmesen, de határozottan megkéri őket, hogy maradjanak a magázásnál. Van, hogy többször is szóvá kell tegye, de előbb-utóbb mindenki megérti.
2023. jan. 14. 02:19
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
A nagyjából azonos korúak között a nem hivatalos szituációban történő magázás már-már ciki. Én is jobban szeretem, ha tegeznek.
2023. jan. 14. 07:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ön is magázik mindenkit 18 fölött?
2023. jan. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!