A párom és én fiatalok vagyunk, de engem rettentően idegesít, hogy ha elmegyünk pl vásárolni, akkor a velünk kb egyidősek tegeznek minket. Hogy kellene úgy viselkedni, hogy magázzanak minket?
Ne vedd figyelembe, csinálj úgy, mintha nem hallanád amit mond. Esetleg kérdezd meg, hogy: Hozzám szólt, uram/hölgyem?
Sajnos ma sokan nem ismerik az illemet és letegeznek mindenkit.
az emberek egy része ezt igényli...eladó voltam... én is utáltam.....én is szeretem megtartani a távot.
Felesleges sz@rság, ne foglalkozz vele.
A volt vevőimtől meg rendszeresen azt hallgattam, hogy tegezzem őket.
Amúgy meg a jó reggelt/napot/estét kívánok elég zsibbasztó 1 percenként mondani, a helló, szia lényegesen gördülékenyebb.
Nem tom miért kell ezt úgy zokon venni, mi ezzel a probléma? Szerintem az egyik legutálatosabb munka a eladónak lenni.
Amúgy meg a jó reggelt/napot/estét kívánok elég zsibbasztó 1 percenként mondani.
Próbáld ki és meglátjuk, mi lesz a véleményed, sokan még csak vissza sem köszönnek, mert, hogy ő a vevő és hát neki mindent szabad.
Az udvariasság egy dolog, volt aki megjegyzést tett a robotszerű munkavégzéshez.
Na de a köszönést nem lehet ezer féle képen egy nap kimondani, vagy igen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!