Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A párom és én fiatalok vagyunk...

A párom és én fiatalok vagyunk, de engem rettentően idegesít, hogy ha elmegyünk pl vásárolni, akkor a velünk kb egyidősek tegeznek minket. Hogy kellene úgy viselkedni, hogy magázzanak minket?

Figyelt kérdés
Amúgy azért zavar nagyon,mert én szeretem az idegenekkel megtartani a három lépés távolságot, nem szeretek fűvel-fával "bratyizni", és úgy gondolom, hogyha valakit tegezel, akkor sokkal könnyebben tör rá a jó pofizhatnék......

2014. júl. 22. 21:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%

Ne vedd figyelembe, csinálj úgy, mintha nem hallanád amit mond. Esetleg kérdezd meg, hogy: Hozzám szólt, uram/hölgyem?

Sajnos ma sokan nem ismerik az illemet és letegeznek mindenkit.

2014. júl. 22. 21:40
 2/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Ez nagyon tetszik, legközelebb ki is próbálom.
2014. júl. 22. 21:47
 3/21 anonim ***** válasza:
45%

az emberek egy része ezt igényli...eladó voltam... én is utáltam.....én is szeretem megtartani a távot.

Felesleges sz@rság, ne foglalkozz vele.

2014. júl. 22. 23:07
 4/21 anonim ***** válasza:
45%
Kerdezz ra, "ismerjuk egymast, baratok vagyunk"?
2014. júl. 23. 10:06
 5/21 Kései Sirató ***** válasza:
43%
Köszönj jó napotot, és meglátod, kijavítják magukat, szia után helyesbítenek magázó verzióval. Én ezt teszem. 37 vagyok és 25-nek néznek a legtöbben.. Persze, ha kosztümben vagyok, vagy a 2 gyerekkel, akkor inkább magázódnak..
2014. júl. 23. 10:21
 6/21 A kérdező kommentje:
Mi folyamatosan magázódunk, még akkor is, ha minket tegeznek, de sajnos sokan még így sem kapnak észbe.
2014. júl. 23. 12:47
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

A volt vevőimtől meg rendszeresen azt hallgattam, hogy tegezzem őket.

Amúgy meg a jó reggelt/napot/estét kívánok elég zsibbasztó 1 percenként mondani, a helló, szia lényegesen gördülékenyebb.

Nem tom miért kell ezt úgy zokon venni, mi ezzel a probléma? Szerintem az egyik legutálatosabb munka a eladónak lenni.

2014. júl. 23. 14:33
 8/21 anonim ***** válasza:
47%
Ugyan mar utolso, 10-15 eve sem volt faraszto es zsibbado az illem, ccsak miota az idiota divat jott be azota van ez a velemeny. De mint boltos, neked kell a legilledelmesebb lenni, mehetnek a vevok mashova is, fonok bezar, te meg ki az ajton. Multiknal is ez van. Sok a panasz, mar nemm leszel boltos.
2014. júl. 23. 15:47
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy meg a jó reggelt/napot/estét kívánok elég zsibbasztó 1 percenként mondani.

Próbáld ki és meglátjuk, mi lesz a véleményed, sokan még csak vissza sem köszönnek, mert, hogy ő a vevő és hát neki mindent szabad.

Az udvariasság egy dolog, volt aki megjegyzést tett a robotszerű munkavégzéshez.

Na de a köszönést nem lehet ezer féle képen egy nap kimondani, vagy igen....

2014. júl. 23. 15:53
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
Az embereknek helyet kéne cserélni a társadalomban, hogy értsék egymást.
2014. júl. 23. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!