Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A párom és én fiatalok vagyunk...

A párom és én fiatalok vagyunk, de engem rettentően idegesít, hogy ha elmegyünk pl vásárolni, akkor a velünk kb egyidősek tegeznek minket. Hogy kellene úgy viselkedni, hogy magázzanak minket?

Figyelt kérdés
Amúgy azért zavar nagyon,mert én szeretem az idegenekkel megtartani a három lépés távolságot, nem szeretek fűvel-fával "bratyizni", és úgy gondolom, hogyha valakit tegezel, akkor sokkal könnyebben tör rá a jó pofizhatnék......

2014. júl. 22. 21:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Emberekkel dolgozom, es igen, nagyon is ki lehet birni a koszonest egesz nap, foleg meg ha mosolyogsz is hozza.
2014. júl. 23. 15:56
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

A mosoly az elengedhetetlen, és egy gyűrűt is húzz az ujjadra, hogy ne vegye felkérésnek.

Milyen boltban dolgozol spar, match, penny stb?

2014. júl. 23. 16:08
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Szóval?
2014. júl. 23. 17:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Én azt kérdeztem, hogy hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne tegezzenek minket (és jó pofizzanak velünk). És szerencsére erre kaptam értelmes válaszokat. Sajnálom azokat, akik olyanokat kérdeznek tőlem, hogy mi bajom van a tegezéssel stb., mert szegényeknek biztos szövegértelmezési problémáik vannak.....
2014. júl. 23. 19:22
 15/21 anonim ***** válasza:
29%

Ha annyira zavar, hogy letegeznek, (ugyan az és nem vette a lapot, mikor magázódtál vele), akkor mond azt neki, hogy

-nem engedtem, meg hogy magázódjunk

-ön nincsen tisztelettel arra, hogy én vevő vagyok és ön letegez

-kérem a vevők könyvét és írd, bele a sérelmedet(valós címet írj a viszont válasz végett)

-beszélj a főnőkkel erről (boltvezető, vagy helyettes)

-kérdezd meg tőle, hogy terelgettetek talán együtt libákat, köbö ennyi jutott az eszembe.

Általában igyekszem nem bunk@ lenni, de mégis kinek hiszed te magad, „azt hiszed te vagy a nivea reklám csaj”

Kenyeret mész le venni nem egy Audi R8.

2014. júl. 24. 23:52
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
-nem engedtem, meg hogy magázódjunk, mármint, hogy tegeződjünk
2014. júl. 24. 23:53
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
Ha zavar, mondd meg neki. Bár szerintem nem kellene, hogy zavarjon. Engem kiráz a hideg ettől a magázódásmániától. Az illemszabály úgy írja, de a világ változóban van, engem pl. az zavar, ha magáznak, pedig elmúltam már 30. Az emberek egy része úgyis azon sértődik meg, ha tegezik, a másik fele azon, ha magázzák. Amúgy részletkérdés, ne ez alapján ítéld meg az embereket. Remélem nem baj, hogy tegeztelek.
2014. júl. 29. 03:23
 18/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Nem érdekel, ha gyökérnek tartasz, mert számomra csak a párom, a szüleim és egy-két barátom véleménye számít. Amúgy pedig nem azt kértem, hogy mondj véleményt rólam, de te biztos nem érted ennek az oldalnak a működését. És nagyon érdekes, hogy kb 30 felett az embereknek nem agyzsibbasztó magázódni......
2014. júl. 29. 22:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló! Nem érdekel, ha gyökérnek tartasz, mert számomra csak a párom, a szüleim és egy-két barátom véleménye számít.

Ez nagyon dicséretes és szerencsés.

Ne csak a szád járjon, írtam fent, mit kell tenni.

2014. júl. 29. 22:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Igazán most neked milyen válasz lenne ami személyednek megfelelne?
2014. júl. 29. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!