A párom és én fiatalok vagyunk, de engem rettentően idegesít, hogy ha elmegyünk pl vásárolni, akkor a velünk kb egyidősek tegeznek minket. Hogy kellene úgy viselkedni, hogy magázzanak minket?
A mosoly az elengedhetetlen, és egy gyűrűt is húzz az ujjadra, hogy ne vegye felkérésnek.
Milyen boltban dolgozol spar, match, penny stb?
Ha annyira zavar, hogy letegeznek, (ugyan az és nem vette a lapot, mikor magázódtál vele), akkor mond azt neki, hogy
-nem engedtem, meg hogy magázódjunk
-ön nincsen tisztelettel arra, hogy én vevő vagyok és ön letegez
-kérem a vevők könyvét és írd, bele a sérelmedet(valós címet írj a viszont válasz végett)
-beszélj a főnőkkel erről (boltvezető, vagy helyettes)
-kérdezd meg tőle, hogy terelgettetek talán együtt libákat, köbö ennyi jutott az eszembe.
Általában igyekszem nem bunk@ lenni, de mégis kinek hiszed te magad, „azt hiszed te vagy a nivea reklám csaj”
Kenyeret mész le venni nem egy Audi R8.
Kedves utolsó válaszoló! Nem érdekel, ha gyökérnek tartasz, mert számomra csak a párom, a szüleim és egy-két barátom véleménye számít.
Ez nagyon dicséretes és szerencsés.
Ne csak a szád járjon, írtam fent, mit kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!