Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, hogy...

Csak engem idegesít, hogy egyre többen használnak random angol szavakat beszéd közben?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, mint: cringe, kinda, stb. A falnak megyek tőle, főleg, amikor telepakolják vele a mondandójukat. Nem arról van szó, tudok én is angolul, de végtelenül irritálónak tartom. És akkor már egy húszas évei vége felé járó, közeli barátom is elkezdte ezt.

Mást is ennyire ideegsít?

2023. jan. 12. 08:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
69%
Nem, nem csak téged idegesít! -Ezerrel korcsosul a magyar...
2023. jan. 12. 12:11
 32/37 anonim ***** válasza:
96%
Volt már, akinek utaltam arra, hogy szívesebben beszélgetnék vele az anyanyelvünkön. -Megsértődött! :D
2023. jan. 12. 12:14
 33/37 anonim ***** válasza:
60%
Én már vertem majdnem pofán a buszon egy füstösképű hazai trógert, mert nem enyhén volt idegesítő, hogy direkt úgy hogy az egész busz beleremegett, akkora hangerővel volt minden ötödik szava az, hogy DZSÍZÖSZ!!!!!!!.
2023. jan. 12. 12:26
 34/37 anonim ***** válasza:
32%
És lám, kiderült, hogy nem is azok az igazi prolik, akik angol szavakat ékelnek a magyar nyelvbe.
2023. jan. 12. 12:30
 35/37 anonim ***** válasza:
95%
Engem is idegesít, amikor egyesek angol szavakkal próbálnak felsőbbrendűsködni, közben pedig csak nevetségessé teszik vele magukat. Az meg még undorítóbb, amikor az ilyenek röhögnek azokon, akik nem beszélnek úgy, mint ők.
2023. jan. 12. 14:34
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Gázos, zavaró, az tuti.
2023. jan. 12. 17:40
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már trollkodásból is használják, nem kell komolyan venni.
2023. jan. 13. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!