Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetemen mennyire vannak...

Egyetemen mennyire vannak csoport munkák?

Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Páros munka volt (de kötelező tárgyon csak egy), csapatos egyáltalán nem volt.

Végzős vagyok, nem lesz több kötelező tárgyam, de még projektmunkára sem számítok a maradék 2 tárgyamon.

A páros munka nálunk jól működött.

Egyébként fontos megtanulni csapatban dolgozni. Szerencsére volt rá alkalmam, ha nem is egyetemi tanóra keretei között.

Matek szak. A páros munka meg programozós tárgyon volt. Illetve egy-egy modellezős, projektezős tárgyon van ilyen opció.

2023. jan. 10. 09:14
 12/13 Metionin ***** válasza:
8. Mi volt olyan, hogy belázadtunk és egyszerűen nem írtuk oda a jegyzőkönyvre azt, aki többszöri kérés után is csak a telefonját nyomkodta csak amíg mi megcsináltuk a feladatot. Utána még ő volt megsértődve.
2023. jan. 10. 09:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Ó, nálunk is volt hasonló. :D Miután harmadik kérésre sem tisztította meg rendesen az adatokat, csak kidobálta a felét, mert arra elég volt 10 perc is, megmondtam neki, hogy ezek után nekem ne merjen megjelenni projektbemutatón, mert a bizottság előtt rúgom valagba.

Pedig tényleg csak adattisztítás lett volna a feladata. A munka érdemi részét mi csináltuk az algoritmus implementálásával, az eredmények értelmezésével, az egész ledokumentálásával, csak miatta nyilván mi is fals eredményeket kaptunk, mert a bemeneti adat szar volt. Nagyon boldog voltam, mikor leadás estéjén derült ez ki.

2023. jan. 10. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!