Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan ne féljek az emberektől?

Hogyan ne féljek az emberektől?

Figyelt kérdés

Akik zaklatnak vagy meg akarnak verni és hasonlók?

Pszichologus szerint én vonzom be magamnak a félelemmel

2023. jan. 8. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Az emberektől való félelem természetes és általános érzés, amely sok embert érint. A félelem olyan védekező mechanizmus, amely segít biztonságban tartani bennünket veszélyes helyzetekben, és segít a döntéseink meghozatalában is. Azonban ha a félelem túlzottan erős vagy kontrollálhatatlan, akkor gátolhatja a mindennapi életünket és a kapcsolatainkat is.

Ha szeretnél megszabadulni az emberektől való félelmedtől, akkor először is fontos, hogy megértsd, hogy mi okozza ezt a félelmet. Lehet, hogy valamilyen korábbi negatív élmény, trauma, vagy általános bizalmatlanság áll a háttérben. Ha ezt tisztáztad, akkor könnyebb lehet kezelni a félelmet és megkeresni a megfelelő megoldást.

Egy lehetséges megoldás lehet a pszichológus segítségének kérése, aki segíthet megérteni és kezelni a félelmet. Emellett lehetőség van más technikák és gyakorlatok alkalmazására is, mint például a légzési technikák, a relaxációs technikák, vagy a koncentrációs technikák, amelyek segíthetnek csökkenteni a stresszt és a félelmet.

A félelem leküzdése nem könnyű feladat, és lehet, hogy időbe telik, míg eléred a kívánt eredményt. De ha kitartó vagy és készen állsz a változásra, akkor sikeresen meg tudod oldani az emberektől való félelmedet és biztonságban érezheted magad a kapcsolataidban.

2023. jan. 8. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért akarnak megverni?
2023. jan. 8. 14:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Pl a c.gány szomszéd.

Az is baja ha véletlen leejtek vmit.

Majdnem betöri az ajtóm, ordít, lehord az egész házban, lábujjhegyen kell közlekednem a saját albérletemben, ha erkélyen vagyok orditva beszól, lequrváz, veréssel hajtépéssel fenyeget.

Alig merek otthon meg is mozdulni.

És ez csak az egyik.

Van pl a barátom akikre nyomulnának nők. De amiért le se ejti őket, ezért ők is engem akarnak megverni.

Vagy munkahelyen az egyik kolléga miota feljebb tették, azóta beszólogat nekem mintha hülyének nézne. Ird fel amit mondok. És gunymosyog folyton. Verbálisan, nonverbalisan támad mindig. Masok pletykálnak a hátam mögött rólam. Ha megjelenek elhallgatnak.

Sokan gúnyolnak, vagy keresztbe akarnak tenni.

2023. jan. 8. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Okkal tartasz az emberektől, civilizáltság máza mögött megmaradt vadállatnak.
2023. jan. 8. 14:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Csak épp mások lazán mozognak a lakhelyükön, munkahelyen, én meg gyomorgörccsel.

Emberiség ide vagy oda.

2023. jan. 8. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Figyelj keress más albit, vagy állj ki magadért. Nehigy már egy szomszéd szabályozza be az otthoni létedett. Te fizetsz a te tulajdonod. Leejtettél valamit? Volt olyan hangos, hogy csendháborítás volt? Rákell szólni erélyesebben, hogy lássa nem tartassz tőle és kiállsz magadért. Rugdossa az ajtód, mire fel? Megmondani neki, hogy vagy leáll vagy rendőrségre viszed az ügyet. Persze ha részedről alaptalanok a dühkirohanásai. Kollégának is oda lehet ám csipni, hidd el.
2023. jan. 8. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Mármit betöri az ajtót akart lenni bocs. 6# voltam
2023. jan. 8. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Rendőrséget nem tudsz hívni a cigányra? Elég rossz helyen lakhatsz.

"Van pl a barátom akikre nyomulnának nők. De amiért le se ejti őket, ezért ők is engem akarnak megverni."

Ezt h kell elkepzelni?

2023. jan. 8. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!