Mit tegyek hogy ne féljek az emberektől?
Figyelt kérdés
Pl sokszor el se megyek boltba mert tul sok ember van kint...jovoheten pultos allasom lesz, elegge gaz lesz igy nekem mit tegyek????:(2018. szept. 2. 16:47
1/2 anonim válasza:
Lehetséges hogy ez egy fóbia.Folyamatosan, fokozatosan próbáld magad az emberekhez szoktatni.Pl:.én is félek a pultosoktól, de van hogy nyugodtan, izgulás nélkül tudok velük "kommunikálni".Sok esetben nem.Ha nem múlik el hetek multán fordulj szakemberhez.Az introvertált emberek többsége nem szeret emberekkel beszélni, "érintkezni".
2/2 A kérdező kommentje:
Sokaig nem mozdultam ki otthonrol, ha kimegyek utcara azt hiszem mindig hogy rolam beszelnek stb...na majd csak tulelem :(
2018. szept. 3. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!