Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Halálom után muszáj, hogy a...

Halálom után muszáj, hogy a többi emberrel nyugodjak egy temetőben?

Figyelt kérdés
Kissé spirituális természet vagyok, ezért nem mindegy, mi lesz a testemmel halálom után. Mindazonáltal...nem hiszek a pokolban vagy a mennyben. Na, de a lényeg: ha már most megírom a végrendeletemet, akkor abban kérvényezhetem, hogy a hamvaimat simán csak eresszék szélnek és ne kapjak fejfát, ne legyen még hírmondó sem belőlem?

2023. jan. 2. 10:31
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
#20: Mint mondtam, pusztulj innen. Ez volt az utolsó hozzád intézett mondatom, aztán meg úgy vergődsz meg személyeskedsz, ahogy akarsz.
2023. jan. 2. 11:10
 22/32 anonim ***** válasza:
24%
Összetévesztesz azzal, akinek korábban azt írtad, hogy pusztuljon innen. Én a 15-ös és a 20-as választ írtam. Velem korábban nem beszéltél így, és most se értem, hogy miért. :)
2023. jan. 2. 11:14
 23/32 anonim ***** válasza:
41%
Mert idegbeteg.
2023. jan. 2. 11:32
 24/32 anonim ***** válasza:
82%
Egyik idős ismerős is azt kérte hogy hamvasszák el és a családtagok szórják a hamvait a Dunába. Mikor meghalt a család szűk körben kimet a Duna partjára és ki is szórták a hamvakat, ahogy kérte. Azért kérte hogy ne kelljen a családtagoknak sírkőre költeni meg folyamatosan kijárkálni a temetőbe, hogy rendbe tegyék a sír környékét. Így nem kell a sírhely megváltásáért sem fizetni a leszármazottainak (könnyíteni akart az unokái életén).
2023. jan. 2. 11:34
 25/32 anonim ***** válasza:
37%

Milyen kamu választ írtam magamnak? :D A 6,9 és 17-es kommenteket írtam én. :D

Annyi eszed sincs, hogy megnézd a pipák számát.

Az, hogy többen nem értünk veled egyet, nem azt jelenti, hogy magunknak irogatunk. Istenem, de buta vagy!

További jó lelkizést, meg temetés tervezést! Ez aztán az élet!

2023. jan. 2. 12:06
 26/32 anonim ***** válasza:
77%
Bármit lehet szinte. Csak pénz kérdése...
2023. jan. 2. 12:49
 27/32 anonim ***** válasza:
12%
Lehet ilyen kérni, de ehhez kell valaki, aki megteszi. Ha nincs családod és ezért az állam (vagy önkormányzat?) temet el, akkor nem biztos, hogy foglalkoznak az extra kívánságokkal szerintem.
2023. jan. 2. 12:56
 28/32 anonim ***** válasza:
Na de ki fogja szetszorni a hamvaidat?
2023. jan. 2. 22:55
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Akkor már mindegy kéne hogy legyen. És ha háború lenne és tömegsírba temetnének? Szerintem ne ragaszkodj ennyire ezekhez a dolgokhoz. Persze a legjobb módszer a hamvasztás, ez tény.
2023. jan. 2. 23:21
 30/32 ...Laci ***** válasza:

Kedves Kérdező! Nem az lesz a fő szempont halálunk után, hogy a testünkkel mi van. Sokkal fontosabb, hogy a szellemi énünk miként folytatja a létezését. Nem a földi maradványaiddal leszel elfoglalva, hanem azzal, milyen minőségben és boldogan folytatod-e vajon az életedet szellemként. De a szellemi élet minősége elválaszthatatlanul összefügg a korábbi fizikai életünkkel.

Én azon próbálok inkább aggódni, hogyan legyen az életem mások számára is hasznosabb. Az ezért tett erőfeszítések hiánya a halál után súlyos teher lesz, amin nem fogsz tudni változtatni. Le sem rázhatod magadról, mert veled él tovább.

Szóval, szeresd az embereket, légy közöttük, találj ürügyet, hogy jót tegyél bárkivel. Az élet rövid! El sem hiszed, mennyire. És nincs nélkülözhetetlen ember a földön.

2023. jan. 3. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!