Halálom után muszáj, hogy a többi emberrel nyugodjak egy temetőben?
Milyen kamu választ írtam magamnak? :D A 6,9 és 17-es kommenteket írtam én. :D
Annyi eszed sincs, hogy megnézd a pipák számát.
Az, hogy többen nem értünk veled egyet, nem azt jelenti, hogy magunknak irogatunk. Istenem, de buta vagy!
További jó lelkizést, meg temetés tervezést! Ez aztán az élet!
Kedves Kérdező! Nem az lesz a fő szempont halálunk után, hogy a testünkkel mi van. Sokkal fontosabb, hogy a szellemi énünk miként folytatja a létezését. Nem a földi maradványaiddal leszel elfoglalva, hanem azzal, milyen minőségben és boldogan folytatod-e vajon az életedet szellemként. De a szellemi élet minősége elválaszthatatlanul összefügg a korábbi fizikai életünkkel.
Én azon próbálok inkább aggódni, hogyan legyen az életem mások számára is hasznosabb. Az ezért tett erőfeszítések hiánya a halál után súlyos teher lesz, amin nem fogsz tudni változtatni. Le sem rázhatod magadról, mert veled él tovább.
Szóval, szeresd az embereket, légy közöttük, találj ürügyet, hogy jót tegyél bárkivel. Az élet rövid! El sem hiszed, mennyire. És nincs nélkülözhetetlen ember a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!