Nagyon ideges vagyok, hogy nyugodjak le?
Mikor vizsgám volt mindig néztem közben egy-egy failarmyt 😂
Utána tanultam és megint azt néztem. Így gyorsabban ment és jobb kedvem lett.
Utána megnéztem egy jó filmet stb
#6-os keresztanyum mondogatja mindig ezt, hogy olyan nincs, hogy sehogyse legyen.😄
És amilyen hülyeségnek hangzik olyan igaz.
Én minden vizsgámra sírva indultam, sőt volt olyan hogy el se akartam menni, de megtettem és ötös lett (hogy hogy nem tudom mert nem tanultam valami sokat😂) (ez nálam azt jelenti hogy semmit🤣)
Órán mindig figyeltem meg jegyzeteltem ennyi. Nyugi ne parázz, nekünk érettségin pl az elnök sugott 😂
Azóta már technikusi vizsgám is volt, minden ötös lett.
Én is izgulok, szombaton vizsgázok :) Nekem az segített, hogy megnéztem egy kutyás videót és madárcsicsergős youtube videót hallgatok tanulás közben. Illetve időnként, ha már nagyon elegem van, akkor válaszolok 1-2 kérdésre.
Abbahagyni nem tudom a tanulást, mert akkor aludni sem fogok tudni, olyan ideges vagyok. Majd ha úgy érzem, hogy már jobban megy.
Ugyanígy voltam tegnap este én is :D ne izgulj, nyugtasd meg magadat gondolatokkal, hogy király vagy, nem kell idegeskedned...
Nekem az segített, hogy jógáztam egy fél órát (többre nem volt most időm), és utána nagyon jó lett. Halálkomolyan mintha kicseréltek volna :) beraksz a háttérbe jó kis zenéket és jógázol, nyújtasz egyet. Nagyon sokat segít
Köszönök minden hasznos választ!
Minden meglett könnyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!