Halálom után muszáj, hogy a többi emberrel nyugodjak egy temetőben?
Figyelt kérdés
Kissé spirituális természet vagyok, ezért nem mindegy, mi lesz a testemmel halálom után. Mindazonáltal...nem hiszek a pokolban vagy a mennyben. Na, de a lényeg: ha már most megírom a végrendeletemet, akkor abban kérvényezhetem, hogy a hamvaimat simán csak eresszék szélnek és ne kapjak fejfát, ne legyen még hírmondó sem belőlem?2023. jan. 2. 10:31
2/32 A kérdező kommentje:
#1: Csak mert eddig sosem láttam arra példát, hogy valakinek ne legyen kiírva a neve, akár fejfára, akár urnafalra...
2023. jan. 2. 10:35
3/32 anonim válasza:
Sima ügy: de így lehet szellemmé változol, aki bárhol lehet, nem csak a temetőben.
4/32 A kérdező kommentje:
Azt akarom, hogy teljesen tűnjek el. Nevem sem maradjon fent. Nem lesz családom sem, nem örökítem tovább a génjeimet sem. Selejtes vagyok. Nem ezen a világon van a helyem.
2023. jan. 2. 10:36
5/32 A kérdező kommentje:
Ja, meg elég introvertált is. Éltemben is utálok emberek között lenni, holtamban sem akarok "mellettük" feküdni.
2023. jan. 2. 10:37
6/32 anonim válasza:
A szokásos rinyálás. Ezen az oldalon csak ilyen emberek vannak. Nem tudom hogy lehet ilyen életuntnak lenni és panaszkodni éjjel nappal. Izgalmas!
7/32 anonim válasza:
Ilyen végítéleti hozzáállást még sosem olvastam. :D De azért nem rossz.
8/32 A kérdező kommentje:
Nem rinyálás. De ha nem szereted a lelkizést, akár tovább is ugorhatsz a következő kérdéshez. Biztos akad a kedvedre való.
2023. jan. 2. 10:42
10/32 anonim válasza:
"sosem láttam arra példát, hogy valakinek ne legyen kiírva a neve, akár fejfára, akár urnafalra"
Öööö... csak nem azért, mert akik nem sírban/urnasírban nyugszanak, azoknak NINCS oda kiírva a nevük?
Miért lenne, hiszen nem ott nyugszanak...
Felajánlhatod a tested a tudománynak. Akkor az orvostanhallgatók gyakorolnak rajta, majd utána elhamvasztanak, ráadásul ingyen.
Vagy kérheted, hogy hamvasszanak el, és szórják szét a hamvaidat, vagy akár szórják a Dunába a hamvaidat, erre is van lehetőség, akkor még a víz el is viszi, ki tudja, hova és tuti nyomod sem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!