Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Halálom után muszáj, hogy a...

Halálom után muszáj, hogy a többi emberrel nyugodjak egy temetőben?

Figyelt kérdés
Kissé spirituális természet vagyok, ezért nem mindegy, mi lesz a testemmel halálom után. Mindazonáltal...nem hiszek a pokolban vagy a mennyben. Na, de a lényeg: ha már most megírom a végrendeletemet, akkor abban kérvényezhetem, hogy a hamvaimat simán csak eresszék szélnek és ne kapjak fejfát, ne legyen még hírmondó sem belőlem?

2023. jan. 2. 10:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
35%

Én csak azt nem értem,hogy felnőtt emberként nem láttál még hamu szórást?

Annyi sok buta ember van ezen a világon.

Esküszöm ezen az oldalon sokszor Einsteinnek érzem magam közöttük.

2023. jan. 2. 10:46
 12/32 A kérdező kommentje:
#10: Köszi.
2023. jan. 2. 10:46
 13/32 A kérdező kommentje:
#11: Takarodjál már innen.
2023. jan. 2. 10:49
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérvényezheted, hogy szórják szét a hamvaidat és ne legyen síremléked. Ez csak a te döntésed.
2023. jan. 2. 10:55
 15/32 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nem. Sőt temetőben se muszáj nyugodni egyáltalán. Ha nincs senkid, akkor gondolom, "valahol" ott maradnak a maradványaid, elégetnek és...nem tudom, hová teszik. Valahol, ahol nincs útban. Ha van családod, hazavihetik az urnádat. Igazából te ezt már nem is fogod tudni, így kár is izgatni magad ezen.
2023. jan. 2. 11:02
 16/32 anonim ***** válasza:
26%

Nem “takarodok” innen :)

Ostoba vagy, bocsi.

2023. jan. 2. 11:03
 17/32 anonim ***** válasza:
18%

#11: Hagyjad már. Nekem is megírta, hogy csak lelkizik... :D

És ilyen emberek dolgoznak meg léteznek. :D

2023. jan. 2. 11:04
 18/32 A kérdező kommentje:
#15: Tudom. De akkor sem mindegy. Én azt akarom, hogy eggyé váljak a természettel úgy, hogy ne kukacok zabáljanak fel a többi halottal együtt. Ez is egyfajta folytatása az életnek, ha belegondolsz. Az életben is csak a munkahelyeden "rohadsz", taposod a mókuskereket és mindig körbe vagy véve mindenkivel. A mai világban az (én)idő kifejezetten becsülendő.
2023. jan. 2. 11:06
 19/32 A kérdező kommentje:
#17: Jó nagy kamu választ írtál saját magadnak, ugyanis SENKINEK nem üzentem. Te még nálam is élettelenebb vagy.
2023. jan. 2. 11:07
 20/32 anonim ***** válasza:
39%
Neked mi az énidő? Az, hogy ne legyenek körülötted emberek? Most se magadban elmélkedsz, hanem idegenekkel lépsz kapcsolatba. Ez idő alatt egyedül is lehetnél.
2023. jan. 2. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!