Halálom után muszáj, hogy a többi emberrel nyugodjak egy temetőben?
Figyelt kérdés
Kissé spirituális természet vagyok, ezért nem mindegy, mi lesz a testemmel halálom után. Mindazonáltal...nem hiszek a pokolban vagy a mennyben. Na, de a lényeg: ha már most megírom a végrendeletemet, akkor abban kérvényezhetem, hogy a hamvaimat simán csak eresszék szélnek és ne kapjak fejfát, ne legyen még hírmondó sem belőlem?2023. jan. 2. 10:31
11/32 anonim válasza:
Én csak azt nem értem,hogy felnőtt emberként nem láttál még hamu szórást?
Annyi sok buta ember van ezen a világon.
Esküszöm ezen az oldalon sokszor Einsteinnek érzem magam közöttük.
12/32 A kérdező kommentje:
#10: Köszi.
2023. jan. 2. 10:46
13/32 A kérdező kommentje:
#11: Takarodjál már innen.
2023. jan. 2. 10:49
14/32 anonim válasza:
Igen, kérvényezheted, hogy szórják szét a hamvaidat és ne legyen síremléked. Ez csak a te döntésed.
15/32 anonim válasza:
Szerintem nem. Sőt temetőben se muszáj nyugodni egyáltalán. Ha nincs senkid, akkor gondolom, "valahol" ott maradnak a maradványaid, elégetnek és...nem tudom, hová teszik. Valahol, ahol nincs útban. Ha van családod, hazavihetik az urnádat. Igazából te ezt már nem is fogod tudni, így kár is izgatni magad ezen.
16/32 anonim válasza:
Nem “takarodok” innen :)
Ostoba vagy, bocsi.
17/32 anonim válasza:
#11: Hagyjad már. Nekem is megírta, hogy csak lelkizik... :D
És ilyen emberek dolgoznak meg léteznek. :D
18/32 A kérdező kommentje:
#15: Tudom. De akkor sem mindegy. Én azt akarom, hogy eggyé váljak a természettel úgy, hogy ne kukacok zabáljanak fel a többi halottal együtt. Ez is egyfajta folytatása az életnek, ha belegondolsz. Az életben is csak a munkahelyeden "rohadsz", taposod a mókuskereket és mindig körbe vagy véve mindenkivel. A mai világban az (én)idő kifejezetten becsülendő.
2023. jan. 2. 11:06
19/32 A kérdező kommentje:
#17: Jó nagy kamu választ írtál saját magadnak, ugyanis SENKINEK nem üzentem. Te még nálam is élettelenebb vagy.
2023. jan. 2. 11:07
20/32 anonim válasza:
Neked mi az énidő? Az, hogy ne legyenek körülötted emberek? Most se magadban elmélkedsz, hanem idegenekkel lépsz kapcsolatba. Ez idő alatt egyedül is lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!