Miért nincsenek fiatalok a mensában?
Beléptem hozzájuk és azt vettem észre, hogy nincsenek fiatalok, még a HY-SIGben is 30-40-es korosztály a jellemző, pedig az a csoport a fiataloknak szól.
Idézem:
"Egy SIG a fiatal vagy magukat annak érző Mbereknek. Célunk hogy aktivizáljuk a Mensa fiatalabb korosztályát, platformot biztosítsunk programszervezésre és egymás megismerésére. Ha fiatalnak érzed magad a Mensában, feltétlenül itt a helyed"
Az egyik SIG is most szervezett egy szilveszteri bulit, ami kifejezetten a szingliket célozza meg, de a jelentkezők szintén 30-40es korosztályban mozognak.
Most akkor ez hogy van? Miért nincsenek fiatalok a mensában?
21/F
Nem tudod megkérdezni őket, hogy az egyesületen belül mi a tagok koreloszlása?
Pár éve még voltak fiatalok, és hallani lehetett őket előadásokon a hátsó sorokban egymás közt beszélgetni. De lehet, hogy őket a Nagy Diák IQ Teszt események vonzották be, amilyen hasonló szervezésekre azóta nem nagyon emlékszem.
"az egyesületen belül mi a tagok koreloszlása"
itt most (szerintem) nem az a lényeg, hanem hogy az aktív tagok között mennyi a fiatal. (a tagság nagy része nincs jelen aktívan az egyesület életében.)
(amúgy a 4400-ból ~6% van 25 alatt, ~18% 30 alatt)
Az elég tág, de talán lényegtelen is.
Szerintem minden társaságban vannak ilyen emberek, a legrosszabb putrikban, ahol nem hiszem hogy túl magas az intelligencia, ott vannak csak igazán ilyen megmondóemberek.
Valószínűleg a kollégád ezzel akár valamit kompenzálni vagy már kiégett, de remélem nem ilyen emberekkel fogok találkozni a mensában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!