Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen bosszúval lehetne...

Milyen bosszúval lehetne ennek a rosszindulatú embernek visszavágni?

Figyelt kérdés

Remélem hogy nem félreérthető, és egyébként tényleg nem vagyok bosszúálló természet, viszont van a munkahelyemen néhány hónapja valaki, aki kikészít. Már háromszor próbáltam beszélni a főnökével, könyörögtem is neki hogy valahogy oldjuk meg ezt a helyzetet azzal a bizonyos emberrel, felvázoltam részletesen a történteket, de nem érdekli őket...ők is tudják hogy milyen ember, de inkább csak homokba dugják a fejüket. Már nem tudom mit csináljak, én évek óta ott dolgozom, az a s*ggfej meg csak néhány hónapja jött és nem akarom otthagyni ezt a más szempontból jó munkahelyet miatta, de amióta az a barom ott van, utálok már munkába menni. Tényleg nem tudom hogy mit tudnék csinálni. :(

Nem vagyok a fizikai erőszak híve, tartanék attól hogy veréssel leckéztessem meg a következmények miatt. Viszont ha meg semmit nem tennék, minden maradna a régiben, az meg engem készítene talán ki idővel. Hihetetlen hogy az az ember milyen rosszindulatú, de arra gondoltam hogy ha látná hogy más is a sarkára tud állni, akkor talán mégis visszafogná magát.

Milyen bosszúötleteitek lennének a verésen kívül? Sajnos olyan helyen dolgozunk, ami be van kamerázva. (Viszont másrészt sajnos az én panaszomra nem akarnak az eddigi kamerafelvételekkel foglalkozni, úgyhogy ez nem opció). Persze nem jó érzés ilyen kérdést feltenni ami bosszúval kapcsolatos, de sajnos már úgy látom hogy nem lesz más lehetőségem ott, mint valahogy megleckéztetni. Felmondani nem szeretnék egy ilyen ember miatt.

Előre is köszönöm, ha valakinek érdemleges ötlete lenne ehhez!

2022. dec. 22. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

Utolsó: "bénán kezeli". Tisztán látszik, hogy fogalmad sincs hogy miről van szó, és még csak távolról sem voltál hasonló helyzetben. De hát ugye a szólásszabadság, nehogy már úgy érezd hogy bárki megakadályozna ebben, hozzá kellett szólnod neked is.

Nem, eddig sajnos nem oldódott meg.

2023. jan. 16. 19:15
 42/76 anonim ***** válasza:
49%

Ha nem írod le, hogy mit tett , akkor nem segítünk.

Amúgy miért nem mered leírni így névtelenül? Félsz tőle?

Vagy nem is tett semmit, csak nem szimpatikus?

2023. febr. 7. 14:03
 43/76 anonim ***** válasza:
92%
Beszélj vele ùgy mint egy kisgyerekkel, négyszem közt és társaságban is. Nekem bevált.
2023. máj. 22. 00:12
 44/76 anonim ***** válasza:

Férfi , vagy nő az illető?

Ha nő, és főleg ha a házas, akkor küldenék neki virágot, amit olyankor kapjon meg , amikor a férje is ott van, és azzal a kísérőszöveggel küldeném, hogy jó volt veled, szerelmem! Ezt be a munkahelyre is küldheted, mert ha többen látják, akkor rossz véleményük lesz róla, a szájára veszi a csapat.

Ha férfi, akkor egy nyitott képeslapot küldenék neki, amit megíratnák valaki mással és az állna rajta, hogy jó volt veled, meg minden (csak ha nős az illető), és a munkahelyre címezném.

2023. máj. 22. 08:14
 45/76 anonim ***** válasza:
0%

Ha ez ilyen munkahely, hogy be van kamerázva, miért nem szólsz a HR-nek? Ne csak a zaklatót jelentsd, a fönöködet is, mert nem vesz komolyan, nem tesz semmit. Nem bánik egyenlöen veletek.

A rendörségnek is szólhatsz, hogy megfélemlít téged. Nem fognak azonnal kimenni, de épp ráérö idejükben igen, akkor pedig majd figyelmeztetik.

2023. máj. 22. 08:25
 46/76 anonim ***** válasza:
0%
Van biztonsági őr a munkahelyeden? Ha igen, szólj neki, hogy zaklat, megfélemlít.
2023. máj. 22. 08:53
 47/76 anonim ***** válasza:
37%
Talán azóta össze is jöttek. :P Volt ilyen film is.
2023. máj. 22. 16:28
 48/76 A kérdező kommentje:
Utolsó: már megbocsáss, de te normális vagy? Elolvastad a kérdést és a válaszaimat? Ennyire nem tudsz különbséget tenni a mozifilmek és a valóság között?
2023. máj. 22. 18:43
 49/76 anonim válasza:
49%
buta vagy. úgy nem lehet segíteni hogy nem írod le, hogy mi a probléma. így bosszú se lehet. nem is aggaszt annyira. igaz?
2023. máj. 22. 19:01
 50/76 anonim ***** válasza:

Amúgy az én munkahelyem is be van kamerázva, és ha szólnék a HR-nek vagy a biztonsági őrnek, akkor onnantól kezdve figyelnék. Nemcsak az őrök, a vezetőség is.

Nálunk most rúgtak ki valakit, hogy pontosan miért, nem tudom, de gyanítom, hogy mert nem nagyon dolgozott, inkább sokat dumált. Figyelte a menedzsment is, ezt biztosan tudom.

Nem is értem milyen helyen dolgozol, ahol nem vesznek komolyan egy ilyen panaszt. Márcsak azért is fura, hiszen amíg veled, a zaklatásoddal van elfoglalva ez a pasas, addig sem dolgozik. Ezt hogy nézhetik el neki?

Amúgy meg be is hülyítheted, mondhatod neki, hogy jelentetted mindenhol, és mindenki szemmel tartja őt, úgy vigyázzon.

2023. máj. 22. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!