Hogy kell kezelni a rosszindulatú pletykákat amik nem igazak rólad?
Értelmes ember hülyeségekkel nem foglalkozik.
A másik megoldás, hogy te mesélsz magadról többet, hogy ne kelljen találgatniuk.
Szoktam vele poénkodni. Például hogy "képzeljétek, hétvégén megyek a párommal, aki nem is boldog velem, xy konccertre. Megint elnyomó leszek és sör helyett fröccsöt(!) fogunk inni, mert én azt mondtam. Tudjátok, annyira megszoktam ezt a szerepet, amit itt a munkakörömben elvárnak tőlem, hogy biztos magánemberként is ilyen vagyok. Vagy nem tudom, én is úgy hallottam *valakitől*"
Imádom, mikor visszamondom magamról a pletykát, nyilván röhögünk rajta a többiekkel, aztán látom, ahogy az, aki elindította, lapít, mint szar a gazban. Mármint mennyire kell ahhoz szánalmasan viselkedni, hogy így elszégyelld magad és kerüld a szemkontaktust is azzal, akit előtte nagy pofával bántottál a háta mögött? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!