Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen bosszúval lehetne...

Milyen bosszúval lehetne ennek a rosszindulatú embernek visszavágni?

Figyelt kérdés

Remélem hogy nem félreérthető, és egyébként tényleg nem vagyok bosszúálló természet, viszont van a munkahelyemen néhány hónapja valaki, aki kikészít. Már háromszor próbáltam beszélni a főnökével, könyörögtem is neki hogy valahogy oldjuk meg ezt a helyzetet azzal a bizonyos emberrel, felvázoltam részletesen a történteket, de nem érdekli őket...ők is tudják hogy milyen ember, de inkább csak homokba dugják a fejüket. Már nem tudom mit csináljak, én évek óta ott dolgozom, az a s*ggfej meg csak néhány hónapja jött és nem akarom otthagyni ezt a más szempontból jó munkahelyet miatta, de amióta az a barom ott van, utálok már munkába menni. Tényleg nem tudom hogy mit tudnék csinálni. :(

Nem vagyok a fizikai erőszak híve, tartanék attól hogy veréssel leckéztessem meg a következmények miatt. Viszont ha meg semmit nem tennék, minden maradna a régiben, az meg engem készítene talán ki idővel. Hihetetlen hogy az az ember milyen rosszindulatú, de arra gondoltam hogy ha látná hogy más is a sarkára tud állni, akkor talán mégis visszafogná magát.

Milyen bosszúötleteitek lennének a verésen kívül? Sajnos olyan helyen dolgozunk, ami be van kamerázva. (Viszont másrészt sajnos az én panaszomra nem akarnak az eddigi kamerafelvételekkel foglalkozni, úgyhogy ez nem opció). Persze nem jó érzés ilyen kérdést feltenni ami bosszúval kapcsolatos, de sajnos már úgy látom hogy nem lesz más lehetőségem ott, mint valahogy megleckéztetni. Felmondani nem szeretnék egy ilyen ember miatt.

Előre is köszönöm, ha valakinek érdemleges ötlete lenne ehhez!

2022. dec. 22. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
86%
Mi az amiket ő tesz? Mi bosszantja leginkább? mindenesetre a nyugodt közönyös fellépés vele szemben, biztos idegesíti az ilyen embereket, vagy valami csípős humorral elütni a beszólásait. Én évek óta először kiabáltam rá arra akitől már gyomoridegem van, és szólni sem tudott, azóta nem beszél hozzám, de legalább tudja hol a helye. A csend jobb mint a beszólások. Ugyanazt megtenni vele amit ő tesz.
2022. dec. 22. 21:59
 2/76 anonim ***** válasza:
94%

Én is azt szeretném kérdezni, hogy mivel bosszant. Megaláz nyilvánosan? Kirúgat másokat?

Illetve, ez az illető behízelegte magát a főnöknél? Azért nem tesz semmit?

2022. dec. 22. 22:09
 3/76 anonim ***** válasza:
81%
A konkrét okra én is kíváncsi vagyok hogy már verésen gondolkozol...
2022. dec. 22. 22:25
 4/76 anonim ***** válasza:
78%
Milyen rosszindulatú? Mit cisnált? Ennyiből csak annyit tudunk meg, hogy ártani akarsz valakinek.. legalább az okát mondd el.
2022. dec. 22. 22:52
 5/76 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ebbe nem szeretnék belemenni, kíváncsiság ide vagy oda, különben már leírtam volna a kérdésben is a részleteket.

Első válaszoló: köszi azért az ötletet, én már voltam vele erélyes és kiabáltam is vele, de kiröhögött. Mintha direkt arra várt volna hogy felemeljem a hangomat, ő tényleg egy f*szfej. Egy kb 8 éves rossz nevelésű gyerek értelmi szintjén van, komolyan.

Amiatt is, bocsánat mindenkitől de nem fogom részletezni, de nyugodtan bármilyen bosszúötletet szívesen vennék, ami megértetné vele még az ő értelmi szintjén is hogy velem ne szórakozzon. Bármi, ami elvenné a kedvét attól hogy a jövőben is ilyen rosszindulatú maradjon.

Köszi előre is, ha valakinek mégis lenne valamilyen ötlete!

2022. dec. 22. 22:52
 6/76 anonim ***** válasza:
52%
Hát ezek alapján itt te vagy a rosszindulatú...
2022. dec. 22. 22:56
 7/76 A kérdező kommentje:

Utolsó: pont az a lényeg, erről írtam, hogy az eddigi jóindulatú próbálkozásaim ellenére úgy néz ki, hogy kénytelen lennék már sajnos rossz irányba menni, mert az eddigiek hatástalanok voltak ennél az embernél. Vagy felmondok, vagy ez. Erről írtam, hogy ez nekem is rossz lenne mert a saját normáim ellen mennék akármilyen bosszúval. De se nem felmondani, se nem bekattani nem akarok ott. De azért oltogass nyugodtan...

Más szóval: vagy tükröt tartanék az elé az ember elé, vagy minden maradna úgy, mint eddig.

2022. dec. 22. 23:04
 8/76 anonim ***** válasza:
96%

Próbáld a mi szemszögünkből nézni a kérdésedet.

Annyit tudunk, hogy nem kedvelsz valakit és ezért ki akarsz cseszni vele. Ebben mi miért segédkezzünk?

Az igazságérzetünket felpiszkálhatnád azzal, hogy jogosnak állítod be a bosszút, de mivel nem osztasz meg információt miért is kéne ellenszenvet éreznünk a kollégád iránt, így ez nem fog menni.

Ráadásul a bosszúnak van mértéke és ez a mérték a kapott sérelemtől függ. A sérelem ismerete nélkül viszont megintcsak nem segítesz sokat.

Most arról ne is besézljünk, hogy vélhetően az, hogy kicseszel vele, nem fogja a problémádat megoldani, vlaódi konfliktuskezelésre lenne szükség nem pedig a helyzet további elmélyítésére. Olyat legalábbis még nem látott a világ, hogy a bosszú harmóniát teremtett volna:D

2022. dec. 22. 23:11
 9/76 anonim ***** válasza:
92%
Nekem erről az a véleményem, hogy ha valóban próbáltál vele kulturáltan "szembeszállni" de nem hatott, akkor nem tudsz mit tenni. A bosszúra szerinted, hogy fog reagálni? Most gondolj bele, lehet, hogy kirúgat, mert nyalis, és azért nem is foglalkozik vele a főnök. Szerintem az gyanús, ha a főnök is ráhagyja, hiába van rá panasz.
2022. dec. 22. 23:13
 10/76 anonim ***** válasza:
90%

Naja

Vagy az van, hogy a főnök kegyeiben van, vagy az, hogy tök alaptalan a bosszúszomjad. Mindkét esetben téged bsznak ki, ha valami keményet teszel ellene. Ha meg nem keményet teszel, kiröhög és nem történik semmi.

2022. dec. 22. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!