Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen bosszúval lehetne...

Milyen bosszúval lehetne ennek a rosszindulatú embernek visszavágni?

Figyelt kérdés

Remélem hogy nem félreérthető, és egyébként tényleg nem vagyok bosszúálló természet, viszont van a munkahelyemen néhány hónapja valaki, aki kikészít. Már háromszor próbáltam beszélni a főnökével, könyörögtem is neki hogy valahogy oldjuk meg ezt a helyzetet azzal a bizonyos emberrel, felvázoltam részletesen a történteket, de nem érdekli őket...ők is tudják hogy milyen ember, de inkább csak homokba dugják a fejüket. Már nem tudom mit csináljak, én évek óta ott dolgozom, az a s*ggfej meg csak néhány hónapja jött és nem akarom otthagyni ezt a más szempontból jó munkahelyet miatta, de amióta az a barom ott van, utálok már munkába menni. Tényleg nem tudom hogy mit tudnék csinálni. :(

Nem vagyok a fizikai erőszak híve, tartanék attól hogy veréssel leckéztessem meg a következmények miatt. Viszont ha meg semmit nem tennék, minden maradna a régiben, az meg engem készítene talán ki idővel. Hihetetlen hogy az az ember milyen rosszindulatú, de arra gondoltam hogy ha látná hogy más is a sarkára tud állni, akkor talán mégis visszafogná magát.

Milyen bosszúötleteitek lennének a verésen kívül? Sajnos olyan helyen dolgozunk, ami be van kamerázva. (Viszont másrészt sajnos az én panaszomra nem akarnak az eddigi kamerafelvételekkel foglalkozni, úgyhogy ez nem opció). Persze nem jó érzés ilyen kérdést feltenni ami bosszúval kapcsolatos, de sajnos már úgy látom hogy nem lesz más lehetőségem ott, mint valahogy megleckéztetni. Felmondani nem szeretnék egy ilyen ember miatt.

Előre is köszönöm, ha valakinek érdemleges ötlete lenne ehhez!

2022. dec. 22. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
Ha szerinted az a baja, hogy elmúlt a fiatalsága, férfiassága, akkor piszkáld azzal. Pl hívd öregembernek
2022. dec. 25. 12:53
 22/76 anonim ***** válasza:

"17: kollégákkal nem, ők mind idősebbek és azt hajtogatják csak hogy ne foglalkozzak vele. De szerinted nekem ez nem jutott volna már eszembe?"

Jó,hát próbáltam segíteni.Akkor viszont passz....

2022. dec. 25. 12:57
 23/76 A kérdező kommentje:

Ez amúgy jó lenne, csak az a baj hogy van egy nála is idősebb kolléga ott aki viszont nagyon-nagyon aranyos, és ezt miatta nem szívesen tenném, nem szeretném ha az ő fülébe jutna ami idővel bekövetkezne, miatta nem szeretném hogy úgy tűnjön mintha bajom lenne az idősekkel.

Másrészt bosszúnak ez sem ér sokat egy zaklatás ellen. Igen tudom, bosszú, ez nagyon rossz, de ezt korábbi hozzászólásban kifejtettem. Tényleg valami erősebb visszavágásra lenne itt szükség, a verbális sajnos semmit sem ér!!!!

2022. dec. 25. 13:02
 24/76 A kérdező kommentje:
A 21-re válaszoltam, bocsi.
2022. dec. 25. 13:03
 25/76 anonim ***** válasza:
62%

Ha mindig mások érdekeit helyezed magad elé, sosem fogod tudni megvédeni magad

2022. dec. 25. 13:06
 26/76 A kérdező kommentje:
22: bocsánat, de ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor nem tudsz segíteni. Itt egy kicsit szerintem komolyabb lehet a helyzet és nehezebben megoldható, különben már eddig is meg tudtam volna oldani ha lehetett volna.
2022. dec. 25. 13:07
 27/76 A kérdező kommentje:

25: de milyen mások érdeke???

Mióta segít egy beszólás egy hülye zaklatón??? Tudod hogy milyen ez?

Miért gondolod hogy nem szóltam volna be eddig? Hidd már el hogy ezt verbálisan beszólásokkal nem lehet megoldani mert pont azt várja hogy szóljak hozzá!

Épp ez az hogy meg akarom védeni magam, de fizikailag kell!!!!!!!!!!!!

2022. dec. 25. 13:12
 28/76 anonim ***** válasza:
Ha egyszer ez a gyenge pontja, és tudod is róla, akkor miért nem próbálod kihasználni? Szerintem sokkal rosszabbul jársz, ha fizikai bosszúállás útjára tereled
2022. dec. 25. 13:15
 29/76 A kérdező kommentje:

28: Én csak csak tippeltem. És NEM ÁLLÍTANÁ MEG a zaklatásban, hidd el!!!!!

Persze hogy rosszabbul járnék, de nem is az volt a kérdés. Titokban szerettem volna valamit nyomatékosan tenni. Tudom hogy rosszabb, de vagy az, vagy a felmondás.

Ne haragudj, de szerintem nem tudtál érdemlegeset hozzászólni, és már túl sokszor írtam le neked is hogy mi miatt.

Nem érdekel hogy a fizikai rosszabb. Vagy az, vagy a felmondás, olvass vissza mert úgy látom hogy nem tudod pontosan hogy miről van szó. Beszólás egy zaklató ellen, basszus...

2022. dec. 25. 13:23
 30/76 anonim ***** válasza:
Megfogod verni?
2022. dec. 25. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!