Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi volt a legdurvá...

Szerintetek mi volt a legdurvább, melegek elleni bűncselekmény?

Figyelt kérdés

2022. dec. 17. 15:22
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
36:Azért az mégis más,ha vérszerinti a gyereked.Amúgy fontos az életben a boldogság,de te magad se vagy boldog.Legalábbis úgy tűnik.Mégis te prédikálsz
2022. dec. 23. 10:42
 32/37 anonim ***** válasza:
37-es, számomra nem volna más egy gyerek csak azért, mert vérszerint is az enyém. Ami a boldogságot illeti, touché. Valóban nem vagyok valami boldog, de remélem, hogy egyszer az leszek. Azzal kapcsolatban pedig így is lehetnek elgondolásaim, hogy miképpen képzelem el egy boldog élet alapjait.
2022. dec. 23. 20:15
 33/37 A kérdező kommentje:
38:Ha leírnám ide,mit gondolok,örökre letiltanának
2022. dec. 23. 20:29
 34/37 anonim ***** válasza:

39-es, igen azt a privát üzeneteim alapján észre is vettem. Nem hiszem, hogy adtam okot ilyen hangnemre és fogalmazási stílusra.

Tudod, amíg az ember fiatal, és nincs lehetősége az élete kibontakoztatására, addig csak ideái lehetnek arról, hogy azt miképpen valósítsa majd meg a későbbiekben, amikor már adódik rá lehetősége. Ahogy azt már írtam, meglehetősen fiatal vagyok, nem vagyok abban korban, hogy meglepő legyen a boldogtalanságom, illetve semmiképpen sem tulajdonítanám azt tőlem függő események, döntések következményének. Amennyiben szeretnéd, ezt kifejtem bővebben is, ám azt inkább privát üzenet formájában tenném.

2022. dec. 23. 20:34
 35/37 A kérdező kommentje:
40:Fejts ki légyszíves privátban bővebben akkor!
2022. dec. 23. 21:46
 36/37 anonim ***** válasza:

Ha tudod hogy a szélsőséges iszlamistáknak milyen kivégzési módszerei vannak, akkor szerintem azok közül bármelyik.

Egyébként a korábbi hozzászólásokba beleolvasgatni csodás élmény volt. nagyon jól tükörképezi egyesek írása hogy komoly önértékelési problémáik vannak..de én ezeken már csak mosolyogni tudok.

üdv.

2022. dec. 24. 00:32
 37/37 A kérdező kommentje:
36:Kinek vannak komoly önértékelési problémái?
2022. dec. 24. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!