Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi volt a legdurvá...

Szerintetek mi volt a legdurvább, melegek elleni bűncselekmény?

Figyelt kérdés

2022. dec. 17. 15:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

26-os, a 99% egy nagyon erős túlzás. Rengeteg emberrel beszéltem már, rengeteg profilt néztem át terskeresőkön, én inkább olyan 50-60%-ot mondanék.

Én önző viselkedésnek találom.azt, ha valaki melegként elvesz egy nőt. Tönkreteszi vele a saját életét, illetve a feleségéét is. Előbbihez szíve, joga, de utóbbihoz nekem nem volna pofám. Én egészen biztosan nem tudnék boldog lenni egy nővel. Semmi bajom velük, a nők többsége személyiségileg még közelebb is áll az ideálomhoz, mint a férfiak általában, de más az, amikor érzed a mélyről jövő vonzalmat, szenvedélyt, boldogságot.

2022. dec. 21. 06:39
 22/37 A kérdező kommentje:
27:Én ezt megértem,amit írsz.Viszont hiába van a szenvedély,ha egyszerűen 2 pasi között nem megy a dolog.Mit mondjak?Egyszerűen nem tudják úgy kiegészíteni egymást,mint a nővel.Én ismerek homokat,és ha reálisan gondolkodom,csak az ilyen undorító alkalmik mennek köztük.
2022. dec. 21. 07:23
 23/37 StevenUp ***** válasza:
9%

tegnap 22:07

Ez a "ne nézzen oda" egyenrangú azzal hogy "ne menjen oda" akkor Végülis a nagy egyenlőségben itt kinek legyen igaza?

És ha mégis odamegy emberek közé akkor "ne figyeljen oda" hogy ki mit mond rá hangosan. Ez is ilyenek súlyú tanács.

Azt el kellene a homoszexuális embereknek is fogadnia hogy ez a társadalom még nem elég fejlett ahhoz hogy befogadja gyomorral és ésszel azt hogy vannak homoszexuális emberek.

Akiben szorult annyi értelem, és a melegek nagyon sokszor vágnak fel azzal, hogy ők mennyire értelmesek, annak fel kellene fognia azt, hogy még él két olyan generáció, akik a társadalom és a gazdaság gerincét alkotja és ők még elutasítják ezt, így nem kellene olajat önteni a tűzre...

Nem rejtőzködés a cél, mert az semmit nem ér, hanem az alapvető emberi normákat kellene szem előtt tartani. Hetero párok esetében is zavaró amikor kézen fogva smacizva közlekednek zsúfolt helyen. Akkor egy homoszexuális ember miért akarja ezt erőltetni?

Egy normálisan felöltözött egymás mellet sétáló férfiakat senki nem inzultálja. Akkor mi ebben a lehetetlen, vagy megoldhatatlan feladat?

2022. dec. 21. 07:34
 24/37 A kérdező kommentje:
29:Ebben igazat adok neked,feltéve ha te nem vagy homo.Mindenesetre,ahogy írtad,a legtöbb ember nem tudja gyomorral befogadni a homoszexuális embereket.
2022. dec. 21. 07:44
 25/37 StevenUp ***** válasza:
13%

ma 07:44

Mert nem is akarja, mert úton útfélen szembejön vele egy b*zi (nem homoszexuális) ember és újra kinyitja a bicskát az ember zsebében.

És nem nem vagyok meleg. Engem hagyományosnak neveltek 😀

2022. dec. 21. 09:54
 26/37 anonim ***** válasza:

28-as, ismerek néhány meleg embert, többek között egy meleg párt is, akik négy év együtt vannak, annak ellenére, hogy huszonévesek. Szerintem melegként is meg tudja találni az ember a hiányzó felét, a szerelmet. Mi az, ami nem megy két pasi között?

29-es, alapvetően erre az érvre azzal szokás válaszolni, hogy a paradox körök elkerülése végett a toleranciába nem tartozik bele az intolerancia tolerálása. Én inkább azt mondom, hogy mert kevesebb fájdalmat okoz egy embernek egy fejfordítása, mint egy életet kitaszítottként leélni. Nem akarom erőltetni azt, hogy a heringkonzerv szintjére zsúfolt metrón megállás nélkül csókolgathassam a párom. Egyetértek azzal, hogy ez ízléstelen, a felek nemétől függetlenül. Én azt akarom, ami minden heterónak alapvető jog, az illemet tiszteletben tartva. Akár mondjuk egy vacsorán megcsókolni a párom az étteremben, az utcán átölelni, vagy adni neki egy puszit, ha elköszönök, megfogni a kezét, hasonlók.

31-es, engem is hagyományosan, vallásosan neveltek, mégis meleg lettem. Azt sem tudtam, hogy erre van szó, magamtól kezdtem el ezek után érdeklődni.

2022. dec. 21. 17:40
 27/37 A kérdező kommentje:
28:Azért nem megy,mert nincs,ami hosszú távon összekötné őket,mint heteroknal a gyerek.Amúgy nyilván van nagyon ritkán,hogy pár évig együtt vannak,de ez nagyon ritka
2022. dec. 21. 22:20
 28/37 anonim ***** válasza:

Én őszintén remélem, hogy találok majd valakit, akivel leélhetem az életem.

Szerintem nem csak a gyerek jelenthet biztos pontot egy kapcsolatban, és úgy érzem, hogy másban is megtudnám találni az okot arra, hogy szeressem az illetőt, még akkor is, ha már sok tíz éve ismerjük egymást.

Egyébként is, az örökbefogadás egyre több helyen lehetséges. Sajnos Magyarországon nem, de már sok szomszédos országban is az, pl. Horvátország, Ausztria, Szlovénia... Én szeretnék majd gyereket. Az, ami leginkább elbizonytalanít, nem az, hogy vajon tudnánk-e olyan jól nevelni, mint a heterók; ebben biztos vagyok. Nem szeretném kitenni őt azoknak a bántásoknak, amiket miattunk tapasztalna, ez az egy dolog tartana vissza.

2022. dec. 22. 12:05
 29/37 A kérdező kommentje:
34:Az örökbefogadás nem mindig jó,mert az nem az igazi gyereked,meg a gyerek nem a normális példát látja.Amúgy meg csak a gyerek számít az életben
2022. dec. 22. 15:33
 30/37 anonim ***** válasza:

Számomra teljesen lényegtelen volna, hogy az nem a vérszerinti gyerekem, ugyanúgy szeretném. Ha a leendő páromnak lesz gyereke, mikor összejövünk, őt is ugyanúgy tudnám szeretni.

A gyerek, a rokonokon, ismerősökön keresztül megismerked a nő-férfi modellel is. Egyértelműen rájön (de ezt nyilván el is mondanám) arra, hogy az az alapvető felállás.

Szerintem az életben csak a boldogság számít, teljesen lényegtelen, hogy azt mi okozza (legyen az akár a nevelés öröme).

2022. dec. 23. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!