Szerintetek mi volt a legdurvább, melegek elleni bűncselekmény?
ma 17:08
Ezzel azért vitatkoznék.
Köztudott tény, hogy a feketék a legkirekesztőbb népcsoport. Menj be külföldön fehérként egy fekete negyedbe. Aztán magyarázd el hogy te mennyire elfogadó vagy.
Ugyanez a helyzet a Romákkal, az arabokkal, és minden népcsoporttal. Lényegében a földön minden olyan csoport, akik különböznek, vagy különbözni akarnak a "sztendert" emberektől, máris kiütközik náluk az hogy különbözni AKARNAK ők másnak, jobbnak, erősebbnek, intelligensebbnek, nyitottabbnak stb stb. Hiszik magukat másoknál.
És ha mindenhol így van ez, akkor miért pont a homoszexuális emberek lennének mások?
Két okból vannak homofobok. Az egyik a fent említett pszichopata szülőtipus, illetve ezek ivadékai.
Illetve vannak azok akik azért néznek rossz szemmel a Pride-ra meg minden pride-al kapcsolatos momentumra, és emberre, mert nem tudják mi várható tőlük. Ők csak csendben elhúzodnak és megpróbálnak kimaradni ebből.
De amikor a melegek, hazab*szák mégjobban egy adott város elb*ott közlekedését. Amikor a túlérzékenyítés miatt egy átlagos embernek minden szavát meg kell már lassan válogatnia, amikor már magyarázkodnia kell neki heteroként ebbe a csúnya homofob világba, és egy megjegyzés után elmondják utolsó csőlátású homofob f*sznak, akkor nehogy már azt mondjuk, hogy a melegek ezek után még plusz jogokért küzdenek és ezt támogatni KELL. Meg elfogadni KELL. Egy homoszexuális mikor fogja pl elfogadni azt hogy nyilvános helyen undorító mikor nyalakodik a homokos barátjával? Soha nem fogja egy meleg sem elismerni azt hogy "Oké én még sok vagyok ezeknek az embereknek az ingerküszöbéhez, szóval normális emberként sétálok a barátommal az utcán"
Ez meg sem fordul egyik fejében sem. Akkor mit várnak cserébe?
Most komolyan egy nyomorult nap miatt kell egész évben hisztériázni? Mert más rendezvénynél sosincs ugyanez..., ott mindig flottul megy a közlekedés. Ami a feketék , cigányok "rasszizmusát" illeti: az még mindig a töredéke annak amiket ők szenvedtek el a fehérektől.
" máris kiütközik náluk az hogy különbözni AKARNAK ők másnak, jobbnak, erősebbnek, intelligensebbnek, nyitottabbnak stb stb. Hiszik magukat másoknál." Na én ugyanezt látom a cigányozó, bu.zizó jónépnél. Azt hiszik különben másoknál a bőrszínük miatt, és hogy erény az ellenkező nemmel kefélni. Olyan dolgoktól akarják többnek érzni magukat, amik igazából jelentéktelenek.
Az hogy egy népcsoport nem adja fel az identitását, nem olvad be nyomtalanul a nagyobb, esetleg agresszívabb csoportba, az nem azonos azzal hogy jobbnak hiszi magát. pusztán nem tartja rosszabbnak a saját származását másénál.
" Egy homoszexuális mikor fogja pl elfogadni azt hogy nyilvános helyen undorító mikor nyalakodik a homokos barátjával?" Miért kéne a heterók is nyilvános helyen nyalakodnak? Miért kevesebb egy meleg mint egy hetero? Én annak örülnék ha SENKI nem nyalakodna nyilvánosan, de nem fogok nekiugrani a hetero párnak hogy pfuj de unorító, nem vagyok rá kíváncsi
Vagy hogy leegyszerűsítsem: ha olyan kaját eszek nyilvános helyen amit te utász, akkor neked jogod van cseszgetni, fenyegeti, esteleg bántalmazni mert neked éppen nem tetszik, miközben te magad is eszel ott ugyanúgy? ?
ma 18:21
Zárt helyen simán kizavarhatnak ha erős illatú kaját kezdesz enni. Próbálj meg egy tömött buszon tengergyümölcse pizzát enni, vagy resztelt májat.
Igenis szólni fognak hogy tedd el mert van akit taszít.
De lent valaki egy kicsit primitíven de megfogalmazta a fő problémát. Tőlünk heteroktól elvárás hogy mindent elfogadjunk meg toleráljunk. De a Homoszexuális emberek Mit tettek azért, hogy elfogadják őket?
Először válaszolnék a kérdésre: Szerintem Alan Turing esete volt a legszánalmasabb. Turing volt az, aki megfejtette a németek titkosítását, tulajdonképpen neki köszönhetjük, hogy nem a nácik nyerték a II. világháborút. Ezt követően kirabolta az aktuális párja, akit ezért feljelentett. A rendőrségi eljárás során kiderült, hogy a párja egy férfi volt, ezért mindkettejüket letartóztatták. A párját kivégezték, őt kémiailag kasztrálták, nyilvánosan meghurcolták, az állami munkahelyéről elbocsátották. Öngyilkos lett. Mostmár ő szerepel az 50 fontos hátoldalán, a királynő mögött. De mindenképp durva a mai napig minden egyes kivégzés, amit melegségért ítélnek meg. Két évvel ezelőtt például egy 15 és egy 16 éves iráni fiút akasztottak fel, mert együtt voltak, és ezt egyikük anyja megtudta, aki mindkettejüket feladta a rendőrségen, pedig tudta, hogy ezért halálbüntetés jár majd. A saját fiát ölette meg.
21-es, én meleg vagyok. Nem keresek alkalmit, csak kapcsolatot. Sajnos igaz, hogy a többség inkább alkalmi kapcsolatra vágyik. A legtöbben nem vállalják fel magukat, kapcsolatra úgy esélyük sincs. A szexuália vágyaikat viszont valamilyen módon igyekeznek kielégíteni. Sokan vannak fent meleg társkeresőn olyanok, akiknek felelségük, családjuk van, a környékemen sok ilyet ismerek. Ők olyan korba születtek, amikor nem tehették meg azt, hogy felvállalják. Családjuk lett, mert ez volt az elvárás, most meg már nem akarják tönkretenni a családjukat ezért, inkább megoldják néhány menettel. Itt, Romániában 2002-ben legalizálták a homoszexualitást, addig büntethető volt. Aki most 21 éves, még megélhette azt az időszakot, bár nyilván ez inkább a 35+ korosztályt érintette. Ettől függetlenül, még most is borzasztóan negatívan néznek ránk itt az emberek, nemhogy 20 évvel ezelőtt.
24-es, vannak olyan emberek, akik undorodnak az elhízott, vagy valamilyen betegségben (nem ragájos) szenvedő emberektől, mégsem érthető az, hogy megérik őket hogy ne mutatkozzanak az utcán. Akit zavar az, hogy a párommal mutatkozom, ne nézzen oda, megteheti. A szagot nem érezni teljesen más, olyat nem lehet, de máshová nézni nem valami nagy erőfeszítést igénylő feladat.
Kimondottan fiatal vagyok, mégis annyi kihívást, fájdalmat kaptam már, amennyit más egy élet alatt nem tapasztal. Mégis próbáltam mindig, mindenkivel jó lenni, másoknak nem ártani. Amilyen módon csak lehet, próbálok tenni azért, hogy ez a világ jobb hely legyen. Ha ez nem elég ahhoz, hogy én csupán annyit kérhessek, hogy fordíts 30°-ot a fejeden valahányszor én adok egy szájrapuszit a páromnak vagy netán vagyok olyan pofátlan, hogy meg is ölelem, akkor kár azon vitázni, hogy megtesszük-e azokat a dolgokat, amitől jobban elfogadnának minket, hisz akkor az nem is létezik, csak azoknak a fejében, akik el sem akarnak minket fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!