Miért lehet az, hogy ha választ írok ide valahová, akkor szinte biztos, hogy egy másik válaszoló bele fog kötni a válaszomba?
Alapvetően nekem amúgy az a tapasztalatom, hogy ha az ember elég sok időt fent tölt ezen az oldalon, akkor kialakulnak a fejében tipikus csoportok. Aztán az emberek ránéznek a hozzászólásodra, és belehelyeznek az egyik ilyen dobozba. Pl elengedsz pár keserű epés megjegyzést, akkor sokan egyből azt gondolják, hogy "na már megint egy nőgyűlölő incel".
Na most nekem az a tapasztalatom, hogy ha olyan rövid, száraz hozzászólást írok, mint a tiéd, nagyobb eséllyel kerülöl rossz skatulyába, és szerintem veled is ez történt. Nekem amúgy nem tűnt lenézőnek a posztod, de én is beleláttam némi gúnyt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Még egy eset. Én az 5-ös vagyok. 7-es a válaszában (a végén) mit oktat le engem? Nyilván nem így gondolom, ha én azt írtam, amit. Aztán majd a kérdező eldönti, hogy mit fogad meg, és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!