Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért pontoznak le, mikor a...

Miért pontoznak le, mikor a kérdésnek megfelelően válaszolok? :)

Figyelt kérdés

Ha eldöntendő a kérdés (Lehet-e, Működik-e?), akkor igen/nem a válasz lehetőségre nyilván.

Ha kérdés letöltést ír, akkor nyilván nem telepítésre gondolok. :)

Ha azt írom, hogy én konkrétan mit használok és mi a róla a véleményem, akkor meg azért. :D

Néha megmosolyogtat a troll értékelők. :)

2022. jún. 24. 14:55
A kérdező szavazást indított:
Mert trollok vagyunk
Mert sajt
Itt éljük ki a szadista hajlamainkat
Semmi különös, csak a piros X szimpatikus
Doktorandusz vagyok 10 évesen, és az ég zöld
Nem szoktam értékelni, csak nehéz az ujjam és pont akkor klikkel, mikor áthúzom felette az egeret
Felkeltem reggel és gondoltam írok egy hozzászólást... jah áá mindegy..
Összekevertem a böngésző bezáróval, bocs
17 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Nehéz volt választani a lehetőségek közül, de igen, így éljük ki a frusztrációnkat és ad némi örömöt hogy lepontozhatunk téged.

Minden reggel erre gondolok amikor felkelek és erre várok hogy lenyomjam azt a szép kis piros gombot.(lehetne ezt még fokozni, de meghagyom másnak is a lehetőséget)

2022. jún. 24. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Mert valoszinü olyasmit irsz.
2022. jún. 24. 15:30
 3/7 Szirty ***** válasza:
88%

A pont osztó gombok előtt ez a szöveg áll:

"Hasznos számodra ez a válasz?"

Szigorúan véve tehát nem azt "értékelik" hogy mennyire volt korrekt, igaz, kifogástalan, a kérdésnek legjobban megfelelő a válasz, hanem azt hogy tetszik-e amit írtál.

Tudom nem csak a kérdező pontozhat, de amikor ő teszi akkor ebben vastagon az is benne van az is, hogy azt a választ kapta-e amit "hallani" akart.

Az is benne van amikor egy borzalmasan rosszul feltett kérdésre a kérdésnek megfelelő válasz jön ami azért nem felel meg az elvárásnak mert a kérdező nem arra gondolt amit leírt.

Pl.:

- Tönkremehet-e a mobilom ha számítógép USB-ről töltöm.

Nyilván tönkremehet. De akkor is tönkremehet ha nem azzal tölti.

Azt szerette volna tudni hogy a töltésnek ez a módja károsítja-e a készüléket, de nem azt sikerült kérdezni...

2022. jún. 24. 15:36
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
79%
mert jol esik feler egy *-sal.
2022. jún. 24. 15:37
 5/7 A kérdező kommentje:

"Szigorúan véve tehát nem azt "értékelik" hogy mennyire volt korrekt, igaz, kifogástalan, a kérdésnek legjobban megfelelő a válasz, hanem azt hogy tetszik-e amit írtál."

Ha azt nézzük, hogy mindenki is tud pontozni mindenkit is, annak kb. az a jelentése, hogy "Egyetértek-e veled" vagy "Sem". Tehát, hiába volt korrekt és a kérdésre jó válasz, ha valaki nem ért egyet, akkor ott a piros X. Ha ez tömeges, akkor 30% alá is. :)

Szerintem ezt a jogot, oda kellene adni a kérdezőnek, mert végtére is ő húzza a hasznot a válaszokból. :)

2022. jún. 24. 16:35
 6/7 Szirty ***** válasza:
81%

Lehet.

Én igazán sok jelentőséget nem tulajdonítok a pontrendszernek.

De ezt már teszteltük itt :)

2022. jún. 24. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Én mobilról vagyok és tök sokszor van, hogy a virsli ujjaimmal félrenyomok. :( Nem tudom visszacsinálni sajnos, de igyekszem figyelni
2022. jún. 24. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!