Miért nem akar működni? Olvastam, hogy az ssd kímélése céljából a böngésző gyorsítótárát célszerű áthelyezni egy a ram-on létrehozott meghajtóba. Mindent a leírtaknak megfelelően csináltam de az alkalmaz gombra kattintva nem fogadta el a változást.
És amúgy honnan tudod, hogy nem működik?
A --disk-cache-size-ban ne a meghajtó méretét add meg, hanem annál kisebb értéket.
Ekkora marhaságot. A ram-ba ir ezentúl de a kevesebb ram miatt swappel a Windows és pontosan ugyanannyit ír. 7000 Ft egy SSD, azt ki tudja készíteni 10-12 év alatt , de így lehet hogy 14 év lesz, ezáltal nem 53ft per hó lesz az SSD elhasznalodasa hanem 35.
18 forintert havonta érdemes szivatni magunkat hisz 2 évente egy alap mekis sajtburger majdnem osszejohet, lesz ám lakoma.
"Olvastam, hogy az ssd kímélése céljából a böngésző gyorsítótárát célszerű áthelyezni"
Nem kell már azokat kímélgetni.
Régi elavult cikk volt, vagy hanyagold azt a forrást..
7/8-nak:--disk-cache-dir="<O:/>" --disk-cache-size=<2104000000>
8/8-nak: Egészen biztos, hogy igazad van, csak szeretek kísérletezgetni, mert mindig tanul valamit az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!