Menőnek számit a lányoknál ha a fiú tud guitározni?
Figyelt kérdés
Egy ideje elkezdtem tanulni guitározni mert tetszik és jó lenne ha a kedvenc zenéim el tudnám játszani S most így hirtelen eszembe jutott ez a kérdés2022. dec. 14. 23:03
1/19 anonim válasza:
Az lányoktól függetlenül is menő. De akkor kezdj neki. Fantasztikus érzés kötetlenül játszani, főleg ha még tehetséges is vagy hozzá. De elméleti síkon nem fog működni. Tanulni, gyakorolni kell.
2/19 anonim válasza:
30 éve még lehet az volt de ma már elavult
4/19 anonim válasza:
Eddie Van Halen menő. Rajesh Koothrappali nem. Ennél több tényezőn múlik.
7/19 anonim válasza:
nem, én nem szeretem az ilyen zsíros hajú, piszkos körmű, kopott kordgatyás pattanásos gUitáros gyerekeket.
8/19 anonim válasza:
Gitározni menő, helyesen írni viszont elvárás lenne...
9/19 anonim válasza:
Neked valami csontvelőbetegséged van, ami megakadályozza, hogy leírd a gitár szót magyarul?
10/19 anonim válasza:
Nem menő, hanem hatásos vonzó dolog.
Menő az egy sapka vagy kocsi, de nem ez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!