Menőnek számit a lányoknál ha a fiú tud guitározni?
Nekem vonzó volt tinikoromban. Aztán összejöttem egy gitározó sráccal. Elképzeltem, ahogy majd nekem gitározik. De soha nem kaptam meg, merthogy ő "fél" mert az én véleményem a legfontosabb, és ha szarul csinálja, az neki gáz (évek óta csinálta...) Bezzeg fellépett a haverjaival a suliban, de külön nekem nem gitározott...
Azóta felnőttem és nem érdekel kinek mi a hobbija :D
Sokat hozzátesz a személyiséghez. Nem azért, mert "menő", mert amúgy viszonlyag ritkán van olyan szitu, amikor tényleg kijön, hogy te ott pengetsz, a csajok meg nézik:D (nekem 1x volt ilyen, két exem ült egmyás mellett és néztek gitározás közben... eljátszottam nekik Kubalibrétől a "Bszódj meg" c számot:D)
De ha tudsz zenélni, az sokat fejleszt a kreativitásodon, gondolkodásodon, ráadásul ügyesek lesznek az ujjaid, amit a lányok kimondottan tudnak pnotozni bizonyos helyzetekben:D
Egyébként tökre átérzem amit 11-es ír. Én is utálom, ha olyan hallja a zenélésem aki számít. Érted, hogy írhatna az ember egy laza punk számot csajozásról, ivásról, kötetlen életről, mkor ott ül az asszony mellette?:D Persze, a dalban szereplő dolgok nem valósak de... egyből jön akérdés, hogy "te vlaójában erre vágysz?"...
A rénszarvasdaráló posztapokaliptikus skandináv tötötötötötötötö metál:D Imádom:D
Deee mondjuk a Heavy túrában is kissé lúzer a tag, szóval a gitár önmagában nem tesz menővé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!