Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Milyen okai lehetnek annak, hogy valaki nehezen szakít meg emberi kapcsolatokat?

Figyelt kérdés
Én sokszor nehezen szakítom meg az emberekkel a kapcsolatot és hiába tesznek rosszat én sokszor megbocsájtom illetve nehéz is elengedni őket. Ezeknek milyen okai lehetnek illetve, hogy tudjak így könnyebben megszakítani emberekkel a kapcsolatot ha rosszat tesznek velem?
tegnap 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Társfüggőség. Jobb a langymeleg szar.
tegnap 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Mint egyedül.
tegnap 13:31
 3/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
84%
Kötődés zavar.. vagy önbizalom hiány, önértékelés problémák.. Nem szabad hagyni magad.
tegnap 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Magánytól, egyedülléttől való félelem, társfüggőség, de lehet önbizalomhiány, önértékelési zavar.
tegnap 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Hogy nehezen alakulnak uj kapcsolatai. Logikus.

Általában azok ragaszkodnak jobban csak egyhez is mert nekik az az egy is csak vértizzadva nehezen jött össze.

Akiknek viszont jonnek mennek siman lazán emberek az életében azok nem görcsölnek rá.

tegnap 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Memóriazavar. Lusta új emberekről is minden szir-szart megjegyezni.
tegnap 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem társkapcsolatra gondolsz, hanem bármilyen emberi kapcsolat, akkor:

1. Talált egy Jó Embert. Ma nem könnyű ilyet találni. Én sem akarnám elengedni.

2. Sok idő, míg elfogad, megkedvel valakit, így nyilván ragaszkodik is hozzá, ha ez már létrejött.

tegnap 16:50
 8/9 anonim válasza:
Esetleg kevés barátod van?
tegnap 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is hosszú idő, amíg megkedvelek valakit és kialakul a bizalom. Ha ez kialakult, akkor egyetlen rossz dolog nem fogja tudni felülírni a sok jót. Nem egy cselekedete fogja minősíteni. De ha ez több alkalom, illetve hazugság vagy árulás esetén én sem ragaszkodom tovább, mert akkor már magamat szeretném védeni attól, hogy újra megismétlődjön. Ez talán önszeretet kérdése is. Hogy magadat tedd az első helyre a fontossági listán.
tegnap 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!