Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok az incelek, akik tragikus...

Azok az incelek, akik tragikusan élik meg, hogy szüzek, miért nem mennek el prostituálthoz?

Figyelt kérdés

Nem minden incel szűz, és nem minden idősebb szüzet zavar, hogy az.

De aki 30-40 éves szűz férfi és frusztrálja, hogy még sosem szexelt, miért nem.. szexel? Mert hát azért a lehetőség adott.

2022. dec. 13. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
52%
60. Jujuj, futok is el innenn undorító hozzáállás.. 🥲😂
2022. dec. 18. 12:54
 62/69 anonim ***** válasza:
22%
A hölgyikének nagyon fáj az igazság.
2022. dec. 18. 13:22
 63/69 anonim ***** válasza:
25%
61! Fuss, csak messzire nem jutsz így, de sebaj.
2022. dec. 18. 22:03
 64/69 anonim ***** válasza:
0%

62. Ember, ti nem vagytok normálisak.

Nem egy nő ír ide kommentet, de ti folyton általánosítást nyomtok.

Nem csodálom, hogy a nők menekülnek tőletek! :)

2022. dec. 19. 00:00
 65/69 A kérdező kommentje:

50es

Az teljesen helyén van, hogy létezik egy általános tulajdonsághalmaz, amit a nők vonzónak tartanak. Ugyanígy létezik egy tulajdonsághalmaz amit a férfiak vonzónak tartanak eg ynőn.

Ez így van évezredek óta és 1-2 évtizedenként változik valamennyit.

És...? Mi a gond?

Az a gond, hogy ez létezik, vagy az, hogy nem illik rátok ez az általános leírás?

Hol számít az egyén életében ez az általános lsita? Egy férfi nem A Nőknek, mint társadalmi rétegnek akar megfelelni, hanem egy adott egyénnek. Én legalábbis sosem a társadalomnak csaptam a eszelet, hanem egy kiszemeltnek.

És az egyénre már nem igaz az, ami a társadalom egy rétegére. Az egyén szintjén szinte soha nem igazak az általánosítások.

Innentől kezdve teljesen értelmetlen azzal törődni, hogy mi az aktuális ideál, hiszen nem az ideálnak kell megfelelni, hanem a kiszemelt egyénnek.

Vagy mi a szándékotok ezzel? Mi a probléma? Mi lenne a megoldás a problémára?

2022. dec. 19. 12:39
 66/69 anonim ***** válasza:
47%

65. Az, hogy ne vegyetek mindenkit egy kalap alá, mert sok nő már azt unja, hogy előre meg van bélyegezve. Ismertem olyan lányt, aki tipikus szőke haj, kék szem, szép arc és mégsem volt plázacica. Osztály első volt minden évben.

Erről beszélek. Sajnálom, hogy az itt kommentelő Incelek 90%-a nem képes ezt elfogadni és még mindig az embereket cimkézze. Én a helyükben magamon dolgoznék, hisz a nők is ezt teszik. :)

Nem minden nő lehet 10/10, de mindenki igyekszik a maximumot nyújtani, ami tőle telik. Így lehet valaki 10/6-ból 10/8 is.

Bár számomra még mindig a belső értékek a mérvadóak.. Kinek mi.. :)

2022. dec. 19. 13:29
 67/69 anonim ***** válasza:
18%
66! Nézd, inkább neked kéne elfogadnod, hogy mindenki úgymond "cimkéz" másokat, te is! Ez egy pszichológia i mechanizmus, lehet tagadni, csak érted....
2022. dec. 19. 14:55
 68/69 A kérdező kommentje:
67, azért vannak szintek. Az inceleknek több szavuk van a férfiakra csajozási szint alapján, mint a magyarnak a helyváltoztatásra:D Azért az már elég beteges szint, lássuk be.
2022. dec. 19. 15:00
 69/69 anonim ***** válasza:
47%
67. Sosem tettem!! ;)
2022. dec. 19. 15:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!